Zanimljivosti

KEJT MIDLTON JEDNIM POTEZOM IZAZVALA JE GNEV KRALJA ČARLSA! Ovakvu javnu provokaciju joj neće oprostiti, u priču je umešana i princeza Dajana (FOTO)

Svi pričaju o novom razdoru u kraljevskoj porodici, međutim, sada u centru priče nisu Megan i Hari već Kejt Midlton.

27.11.2022 13:01

KEJT MIDLTON JEDNIM POTEZOM IZAZVALA JE GNEV KRALJA ČARLSA! Ovakvu javnu provokaciju joj neće oprostiti, u priču je umešana i princeza Dajana (FOTO)
Tanjug/AP

Kejt Midlton je od dolaska u kraljevsku porodicu i udajom za princa Vilijama počela da prikuplja simpatije javnosti te su nesumnjivo sve oči od tada uprte u nju. Na svakom pojavljivanju tokom kraljevskih dužnosti ona je besprekorno i elegantno obučena. Oduševljenje njenom harizmom kao i veselom i neposrednom prirodom, ne ostavlja ravnodušnim nikoga i čini se da je to princeza od Velsa sjajno usavršila. Ona je ovaj put na državnom banketu priređenom u Bakingemskoj palati skrenula svu pažnju na sebe i praktično ukrala šou novom kralju, kako prenose britanski mediji.

Kraljevski komentator je celu situaciju uporedio sa onom koja se dešavala dok je princeza Dajana bila živa i koja je uvek vešto skretala poglede na sebe, što je najverovatnije slučaj i sa harizmatičnom Kejt koju kamere na svakoj večeri pomno prate i ne ostavljaju praktično na miru. Princeza od Velsa potpuno je zablistala besprekornim izgledom, a posebna pažnja bila je na tijari  "Lover s knot" koju je nosila a koja je, inače, bila i  svadbeni poklon princezi Dajani.

 

 

- Mislim da se navikava na to, zar ne? Setite se dana kada je Čarls proglašen kraljem. Nije bio na naslovnim stranama jer su nedeljne novine imale svu tu šetnju u Vindzoru sa Kejt, Vilijamom, Harijem i Megan. - rekao je Ričard Eden za "Palas Konfidenšal".

Eden smatra da verovatno postoji doza ogorčenosti zbog toga kod novog monarha jer je opšte poznato da je češće princeza Dajana dobijala naslove. Sada je Kejt uglavnom na naslovnim stranama novina, što mu sigurno nije svejedno. Kraljevski komentator smatra da je britanska javnost vrlo zainteresovana za Kejtin život i to kako se pojavljuje, te zbog toga što ona nosi najfiniji nakit i ljudi vole da je vide, što je činjenica. U prilog tome dodaje da novine prodaje najprivlačnija osoba, u ovom slučaju Kejt, i pored toga što je princ Čarls prijemčiv oku. 

Sa haljinom čija su ramena optočena dragim kamenjem te rukavima koji su isečeni po sredini i otkrivaju ruke, Kejt je prisutne ostavila bez daha. Od nakita je nosila biserne minđuše, narukvicu i prstenje a izgled je upotpunila diskretnom šminkom. Ona je nosila broš vredan više od 17.000 dolara na plavom pojasu koji je primećen ranije na obeležavanju Dan sećanja tokom ovog meseca. Mnogi su njeno izdanje uporedili sa nekadašnjim u kakvom se pojavljivala princeza Dajana koja je punila naslovne strane novina i tako zasenjivala pojavljivanje tadašnjeg princa Čarlsa, kao i ostale članove porodice.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)