Zanimljivosti

OVAKO IZGLEDAJU MADONINA DECA: Pop zvezda izazvala salve komentara samo jednim snimkom svoje porodice! (VIDEO)

Madona okupila decu zbog jednog posebnog povoda, svi pričaju o ovom snimku.

26.11.2022 20:00

OVAKO IZGLEDAJU MADONINA DECA:  Pop zvezda izazvala salve komentara samo jednim snimkom svoje porodice! (VIDEO)
Tanjug/AP

Kraljica popa Madona (64) pokazala je svoje šestoro dece s kojima je proslavila nedavni praznik Dan zahvalnosti. Proslava je organizovana u njenom raskošnom domu u Njujorku a na trpezi se našla se zdrava hrana.

Madona i deca

Madona ima šestoro dece, što svoje biološke, što one koje je usvojila. Najstarija Lurdes (26) rođena je tokom njene veze sa trenerom Karlosom Leonom a sin Roko (22) u braku sa britanskim režiserom Gaj Ričijem. U međuvremenu, pevačica je usvojila i Dejvida (17) Mersi Džejms (16) kao i bliznakinje Ester i Stelu (10). Sva njena usvojena deca su afro-američkog porekla.  

Na snimku koji je pevačica podelila na svom nalogu na Instagramu vidi se čak i stablo koje je bilo i deo  njenog kontroverznog snimka u kojem je prikazano kako ona rađa drvo.

Elegantni za praznik

Za praznično raspoloženje Madona je odabrala crnu haljinu uskog kroja i dubokog dekoltea otkrivajući njen čipkasti donji veš. Modnu kombinaciju je upotpunila crnim špicastim čizmama i rukavicama bez prstiju dok je oko vrata nosila više ogrlica i narukvice u obliku lanca oko zglobova ruku.

Na tanjiru ukrašenom kineskim motivima stajalo je parče papira na kome je pisalo: „Zahvalan sam za…“ očigledno namenjen njenoj deci da dopune poruku.

Madonine ćerke Lurdes i Ester takođe su odabrale crnu kombinaciju. Starija Lurdes crne satenske pantalone i top a mlađa Ester haljinicu. Mersi Džejms je nosila tamno zelenu, a mlađa Stela srebrnu haljinu. Kad su momci u pitanju Roko je odabrao svetlo sivo odelo koje je upario sa svetlo plavom košuljom i tamnom kravatom dok je Dejvid odabrao ležerniji stil i svetlo plavi duks i maramu na glavi.

 

Kako Madonu ne viđamo često u javnosti sa svojom decom, ova njena objava privukla je veliku pažnju javnosti, te svi komentarišu da ima predivnu porodicu i da bi često trebala da objavljuje snimke sa njima umesto onih šokantnih koje smo mogli da vidimo poslednjih dana.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)