Zanimljivosti

MADONA DOTAKLA DNO! Njen video s kečapom zgrozio je i najvernije fanove, a tek šta je uradila s činijom za pse! (VIDEO)

Najnoviji snimak kraljice popa na društvenim mrežama izazvao je žestoku osudu njenih obožavalaca.

13.11.2022 16:08

MADONA DOTAKLA DNO! Njen video s kečapom zgrozio je i najvernije fanove, a tek šta je uradila s činijom za pse! (VIDEO)
Tanjug/AP

Madona (64) ne prestaje da šokira fanove i javnost. Najnovijim postom na Instagramu ona je izazvala gađenje i zgražavanje njenih čak i najvernijih obožavalaca koji su joj poručili da prestane da se blamira.

Liže posudu za pse

U najnovijem postu kraljica popa je pozirala na motoru i u prodavnici gde je ispod svoje pozadine namestila bočicu s kečapom. Poruka je bila jasna, a onda je usledio pravi šok.

Madona se snimila kako iz posude za pse liže vodu. Snimak je namerno zamućen pa nije jasno da li zaista liže posudu ili je samo prišla previše blizu dok kleči na sve četiri iznad posude. Nije baš jasno kakvu poruku je kraljica popa želela da pošalje tim snimkom, ali su joj fanovi poručili da je sramno i odvratno to što radi.

Mnogi taj njen potez dovode u vezu sa ponovo rasplamsalom svađom sa reperom 50 Centom koji je Madonu nazvao bakicom, što je nju razljutilo. Ipak, nije najjasnije kakve veze činija za pse ima s reperom.

Bilo je i onih koji su pokušali da je odbrane tvrdeći da nije lizala vodu iz činije, već je samo pozirala na svoj dobro prepoznatljiv i provokativan način. 

Ogorčeni fanovi

U komentarima zgroženi fanovi su joj poručili da prestane da se blamira na taj način.

- Ništa od ovoga ne izgleda drugačije i novo već kao da ste izgubili dodir sa stvarnošću. Sve ovo izgleda kao vrišteći očaj nekoga ko želi po svaku cenu da ostane mlad i u žiži javnosti. Poslednje što bi neko od nas ovo očekivao od Madone - 

- Stara devojka se izgleda očajnički bori da zadrži konce svog života u svojim rukama. Prokletstvo, svi starimo pomiri se s tim. Gledajući ove njene postove osećam se neprijatno zbog njenih blamova. Uz sav taj novac koji ima izgleda da je i depresivna. Da ja imam njene pare nikad me ne biste ni videli na društvenim mrežama zato što bih bio zauzet uživanjem u životu - 

- Ovo je sramotno za majku šestoro dece. Koliko će još da se sroza u svom patetičnom očaju i traženju pažnje. Umesto toga izazvala je samo gađenje među svojim obožavaocima – bili su samo neki od komentara njenih ogorčenih fanova.

Usledila je molba da prestane više da se ponižava i da uništava onu Madonu koja je bila ikona i ispred svog vremena.

- Razmisli malo o svom ponašanju, pobogu pa imaš decu. Bila si mnogo bolja kao mlada. Saberi se i uradi konačno nešto dobro – poručili su kraljici popa fanovi na društvenim mrežama.

Bonus video:

Komentari (0)