Zanimljivosti

SADA JE PREŠLA SVE GRANICE! Madona objavila šokantnu fotografiju s ćerkom, ovo je zaista DEGUTANTNO! (FOTO)

Jedna od najpoznatijih pevačica svih vremena izazvala je još jedan skandal na društvenim mrežama pokušavajući da skrene pažnju na nešto sasvim drugo.

bySrećna republika

27.06.2022 21:00

SADA JE PREŠLA SVE GRANICE! Madona objavila šokantnu fotografiju s ćerkom, ovo je zaista DEGUTANTNO! (FOTO)
Tanjug/AP

Čuvena američka pevačica i sedmostruka osvajačica Gremija, Madona, poznata je po mnogobrojnim skandalima od trenutka kada se prvi put pojavila na svetskoj sceni, što se nije promenilo ni dan danas. 

Ponosna izvođačica hitova poput "Papa don't preach" i "Like a prayer", objavila je na svom Instagramu fotografiju s najstarijom ćerkom Lurdes Leon, zvanom Lola, koja je izazvala ogromnu pažnju planetarne javnosti, ali i zaprepastila dobar deo njenih fanova, iako su odavno navikli na sva njena izdanja. 

Pop-ikona je, podsetimo, nedavno u javnost izašla sa serijom animiranih fotografija u 3D formatu na kojma je prikazana potpuno naga i kako rađa drvo, što je ozbiljno podelilo poštovaoce njenog lika i dela. Upravo to se dogodilo i sa sadašnjom objavom na kojoj se našla i njena najstarija naslednica, budući da je pevačica želela da postigne jedno, a izazvala nešto sasvim suprotno. 

Naime, ona je fotografiju s ćerkom objavila kako bi skrenula pažnju svetske javnosti na to koliko je skandalozan najnoviji zakon o zabrani abortusa na američkom tlu, ali je pokrenula lavinu komentara o tome kako su njene grudi na izvolte, kao i zadnjica njene ćerke. Primećeno je i da je zagrljaj majke i ćerke više nego neukusan i možda "previše prisan". 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

- Plašim se za svoje četiri ćerke - napisala je Madona ispod fotografije aludirajući na zakon kojim se ugrožavaju osnovne slobode žena u "kolevci demokratije" i koji je izazvao neviđene reakcije u čitavom svetu. 

Mnogi su s nevericom dočekali takvu vest i naveli kako je nedopustivo da se tako nešto događa u 21. veku nakon višedecenijske borbe pripadnica nežnijeg pola za bolji položaj i veća prava na svim nivoima. 

- Čini se da imamo manje prava nego pištolji - dodala je pevačica u komentaru i time skrenula pažnju na činjenicu da vlasti u Vašingtonu godinama ne uspevaju da donesu zakon o zabrani slobodne kupovine i nošenja oružja, a meru o zabrani abortusa su izglasali bukvalno preko noći. 

Iako je većina od više od 48,8 miliona Madoninih pratilaca na Instagramu podržalo njen antivladin stav, bilo je i onih koji su više pažnje posvetili kritici golotinje na njenoj fotografiji. 

- Možda si sada stvarno otišla predaleko - 

- Sajam neukusa - glasili su samo neki od komentara ispod objave. 

Inače, pop-ikona je na Instagramu objavila i snimak sa svojom mlađom ćerkom koja ima 16 godina i koju je ona usvojila iz Malija.              

BONUS VIDEO: 

     

   

Komentari (2)

Pera

28.06.2022 12:20

Ja mislim da vi nju mrzite i da maksimalno izmisljate, pa cak i kritikujete i pricate u negativnom kontekstu price o situacijama za koje bi druge dizali u zvezde. Ona jeste fenomen, ali ne vidim ni jedan ljudski razlog za ovakve reakcije. Sta ona radi bolje ili gore od Lopezove? Nista. Jos ona ima odraslu decu, koja znaju da razmisljaju, ne klince koji ne znaju gde udaraju.

Dragi zeka

28.06.2022 12:48

"SADA JE PREŠLA SVE GRANICE! Madona objavila šokantnu fotografiju..." - Pogledao sam prvu fotografiju i pomislio: "...na kojoj liči na Anu Bekutu."