Zanimljivosti

SKANDAL MAJSTOR: Evo kako je Madona proslavila 64. rođendan (VIDEO)

Muzička ikona Madona u utorak je proslavila 64. rođendan u prilično zabavnoj i skandaloznoj atmosferi kakvu može samo ona da napravi. Evo kako se zabavila sa svojim prijateljima i to podelila sa svojim fanovima putem društvenih mreža.

17.08.2022 15:30

SKANDAL MAJSTOR: Evo kako je Madona proslavila 64. rođendan (VIDEO)
FOTO: Profimedia

Kada je Madona u pitanju, iznenađenjima nikad kraja. Muzička ikona ne prestaje da iznenađuje javnost i fanove svojim provokativnim izdanjima i objavama. Kako njen broj godina raste, Madona je sve kontroverznija i skandaloznija.

U utorak je proslavila 64. rođendan i kako to priliči njenoj prirodi, proslavila je kao neiživljena klinka. Ne zbog izgleda već zbog duha koji neguje i slikom kakvom se predstavlja javnosti.

Ona je pored slika sa svoje proslave podelila skandalozan video sa svog odmora u Italiji kako se u kolima ljubi sa dve žene. Vožnja u limuzini, okružena gomilom ljudi i uz obavezan neki sočni poljubac, nije ništa novo za nju ako se prisetimo njenog spota za pesmu “Mjuzik” iz 2000. gde na sličan način uživa u noćnom životu i svim njegovim zadovoljstvima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

 

Rođendanski poljupci sa mojim kučkama. – stajalo je u opisu jedne objave na Instagramu gde Madona pozira sa devojkama.

Madona je bila u društvu dve žene, a njima je pravio društvo i Madonin menadžer Gaj Oziri.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

 

U plavo – beloj haljini koja je kreacija "Dolče I Gabane", autorka poznatih hitova “Holidej” i “Lajk a virdžin” izgledala je poput sirene sa dugačkom puštenom plavom kosom i jakom šminkom.

Dok je pozdravljala publiku u videu, Madona je u društvu nepoznatih devojaka i muškaraca i prilično se dobro zabavlja.

Osim videa, objavila je i slike sa svoje proslave na kojima izgleda neprepoznatljivo. Mnogi njen svež i mladalački izgled povezuju sa podvrgavanjem estetskoj hirurgiji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @robertxavier

 

Madona je kroz svoju karijeru eksperimentisala sa stilovima. Bila je poznata po ekstravagantnim izdanjima, kovrdžavoj kosi, i izuzetno gustim i tamnim obrvama. Forsirala je jaku šminku, a kasnije je taj stil mnogim novim mladim muzičkim zvezdama poslužio kao primer koji su želele da slede.

 

 

Od hipi do najluksuznijih, u njenim spootovima bili su prožeti stilovi u kojima je umela da predstavi svoju neobuzdanu prirodu I duh. Čini se da joj to I dalje dobro ide I u sedmoj deceniji.

Snimanje filma o njenom životu objašnjava potrebom da sama ispriča svoju priču i "da joj je dosta muškaraca koji žele da njenu priču ispričaju na mizoginistički način".

- Imala sam izvanredan život i moram da snimim film. -rekla je jednom prilikom Madona.

Madona je prošle godine objavila trep verziju svog nekadašnjeg velikog hita “Frozen” iz 1998. godine nakon što je on postao viralan na tik toku, a zatim su usledila četiri remiksa ovog hita.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)