Zanimljivosti

PEVAČICI SE KROZ KOŽU VIDE KOSTI! Potresne fotografije Selin Dion obilaze svet! (FOTO)

Fanovi strahuju da je poznata pevačica teško bolesna, kao i da se nikada nije oporavila od gubitka muža i brata, koji su preminuli u dva dana, kao i od smrti majke ubrzo potom.

26.11.2022 14:01

PEVAČICI SE KROZ KOŽU VIDE KOSTI! Potresne fotografije Selin Dion obilaze svet! (FOTO)
Shutterstock

Potresne fotografije Selin Dion (54) zaprepastile su i uplašile ljude širom planete koji vole i cene njen rad.

Naime, kanadska pevačica koja važi za jedan od najboljih vokala sveta toliko je mršava da izgleda jezivo. Kroz tanku kožu gotovo da se vide njene kosti, pa se među njenim fanovima spekuliše da je teško bolesna, ali da to krije.

Tragedija za tragedijom

Njeno zdravstveno stanje ozbiljno je narušeno nakon niza tragedija koje su je zadesile. Početkom 2016. na rukama joj je umro suprug Rene Anželi, a dva dana kasnije i brat Danijel. Obojica su preminuli od raka grla, da bi samo nekoliko meseci kasnije nesrećna umetnica saznala da joj i sestra boluje od te opake bolesti. Tragedije koje su je zadesile zapečatila je smrt njene majke pre dve godine, nakon čega je stanje Selin bivalo sve gore i gore.

Kako pišu svetski mediji, u oktobru prošle godine naglo je otkazala koncerte u Las Vegasu, ali i planirane nastupe na američkoj i evropskoj turneji zbog pogoršanja zdravlja.

Tada je i sama rekla da pati od "teških i upornih grčeva mišića" zbog kojih je bila primorana da se povuče sa nastupa. Ubrzo nakon toga oglasila se njena sestra Klodet koja je objasnila da zdravstveno stanje njene sestre nije zabrinjavajuće.

- Ono što joj se dešava je tužno, ali nije ozbiljno. Selin mi se uvek poverava i traži savet kada nešto nije u redu, ali verujem da će biti bolje - rekla je tada sestra pevačke zvezde.

Povratak na scenu

U međuvremenu stanje Selin Dion, barem kad je u pitanju njen fizički izgled, samo se dodatno pogoršavalo. Sada izgleda, što bi naš narod rekao, kao da nema više od 30 kilograma zajedno s krevetom.

Međutim, uprkos svemu tome, pevačica je posle više od godinu dana pauze najavila povratak na scenu i to serijom koncerata na evropskoj turneji u 2023. Prvi nastup imaće 24. februara u Pragu, a planiramo je da evropska turneja potraje do oktobra. 

U međuvremenu ona je na svom Instagram nalogu najavila da je snimila muziku za romantičnu komediju „Ponovo ljubav“ u kome glavne uloge igraju Sem Hjuan i Prijanka Čopra, a premijera je zakazana za 12. maj 2023. godine. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)