Odrasli

ŠOKANTNI SNIMCI NAJMRŠAVIJEG MODELA NA SVETU! Danas ima SAMO 39 kilograma i ne želi da ide na lečenje! (VIDEO)

Eugenuja Kuni postala je internet zvezda zbog svog zabrinjavajuće mršavog izgleda zbog kojeg mnogi smatraju da je ugrozila zdravlje i da mora pod hitno na lečenje.

14.10.2022 17:01

ŠOKANTNI SNIMCI NAJMRŠAVIJEG MODELA NA SVETU! Danas ima SAMO 39 kilograma i ne želi da ide na lečenje! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/eugeniaxcooney

Teško je odabrati reči kojima bi se opisao život jedne devojke koja svojim izgledom, malo je reći pa šokira društvene mreže. Premršavog izgleda, zbog kojeg mnogi tvrde da je anoreksična, sa tamnom kosom i u emo i gotičkom stilu prepunim darkerskih motiva i boja, te jakom šminkom na sebi, ona nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Eugenija Kuni ima 28 godina i  internet je zvezda iz Amerike koja je svoje prisustvo na mreži počela još davne 2011. godine kada je emitovala uživo snimke nakon čega su neki postali viralni i vinuli je u internet svet. Pre toga se ova Amerikanka  bavila manekenstvom. U detinjstvu nije imala mnogo prijatelja te je često bila meta maltretiranja u školi.

Zbog svog izgleda mnogi smatraju da ona ima neki poremećaj u ishrani dok kritičari tvrde kako njen sadržaj podstiče poremećaje u ishrani kod fanova jer ona ima izuzetno veliki uticaj na mrežama. Ova pomalo čudna devojka objavljuje snimke iz svakodnevnog života i to najviše o odeći, lepoti . Mnogima je njen izgled, zabrinjavajući, te se pitaju kako je i dalje zdrava i na nogama.

 

@eugeniaxcooney I love this song and this outfit!! 🥰🖤💚✨ #eugeniacooney #fashion #outfit #ootd #mgk ♬ 5150 - Machine Gun Kelly

 

- Zaista mi je tužno gledati ovo. Razbesnjuje me to da njena porodica ne čini ništa da joj pomogne. -

- Ranije sam pratila njen jujub kanala ali mama mi je rekla da odmah prestanem. Sada razumem i zašto.-

- Neka neko molim vas pomogne ovoj ženi.-

- Dugo si mi bila inspiracija a onda sam postala bolja. Umorna sam, zar ti nisi?

- Dušo prelepa si. Ne dozvoli ikome da ti kaže da si drugačija. Molim se za tvoju sreću i zdravlje.-bili su komentari.

I dok drugi mole za pomoć devojci te apeluju da se ona okrene zdravom životu, drugi pozivaju da je ostave na mir te da ne komentarišu tuđe živote i izgled, već da se fokusiraju na lepe stvari koje ona deli. Mnogi fanovi su razgraničili to da joj zapravo žele dobro a ne da ih interesuje njen izgled.

 

 

Eugenija objavljuje različite sadržaje među kojima i one kako preskače vijaču, šeta psa i radi sve što i ostali. Međutim komentarišući njen izgled kako izgleda nezdravo, neki su primetili, te je pitali, kako joj je kosa i dalje tako zdrava i gusta uprkos tome što je izgubila na težini.

Mnogi tvrde kako je poznata jutjuberka odrasla u "zlatnom kavezu" te da joj roditelji onemogućavaju lečenje jer su pronašli nju kao odličan "izvor prihoda", a neki fanovi su tražili čak i oduzimanje roditeljskog prava zbog nesavesnog odnosa prema ćerki.

Devojka je nakratko počela sa lečenjem 2019. godine kako su preneli neki mediji, ali se ponovo vratila onlajn životu i to stavila po strani, iako je ono dalo boljitak . Mnogi se nadaju da će konačno odlučiti da se suoči sa svojim problemom i da se pobrine za svoje zdravlje.

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)