Zanimljivosti

ŠTA JE TO MARINA VISKOVIĆ OBULA? Svi su gledali fotografije u neverici, da li bi ovo trebalo da su čizme?! (FOTO)

Mlada pevačica ne prestaje da šokira javnost svojim izdanjima, ali i ovo najnovije je oduševilo njene fanove.

02.12.2022 11:01

ŠTA JE TO MARINA VISKOVIĆ OBULA? Svi su gledali fotografije u neverici, da li bi ovo trebalo da su čizme?! (FOTO)
FOTO: ST/D. Kadić

Pevačica Marina Visković (34) pažnju izaziva gde god da se pojavi. Toliko je samouverena da se ne obazire ni na komentare na račun njenog izgleda na nastupima, koji često mnogo više otkrivaju nego pokrivaju, te nastavlja da provocira. Sada je ispozirala u pink roze kupaćem kostimu, koji je skroz otvoren u predelu stomaka, dok se u predelu grudi ukršta i nastavlja asimetrično oko vrata. Kosa joj pada do preko kukova, šminka je scenska, ima ogromne srebrne alke i pink naočare za sunce.

Najviše pažnje su, međutim, privukle njene nesvakidašnje čizme. One su cele od novčanica i dosežu sve do polovine butina zgodne pevačice. Osim toga, ona sedi na gomili novca koji je razbacan na sve strane oko nje. 

- Hej, lako bih se navikla na žurke na krovu - napisala je Marina ispod fotografije na Instagramu i dodala:

Muziku doživljavam kao čaroliju kroz koju mogu da se transformišem, posebno volim projekte gde je uključena gluma koja je moja velika ljubav i neke socijalne teme, iako najviše volim da pevam tužne pesme o ljubavi. “ Problemi botasa” je najkontroverznija pesma koju sam otpevala. Smatram da ima veoma šaljiv tekst i da ta uverenja deli veliki deo ženske publike. Ne dajem svoj sud, ali sam srećna sto je Marina Tucaković izabrala da kroz mene dirne tu temu jer to ne može svako. Na projektu “Momentum” smo se na sarkastičan način pozabavili tom temom - otkrila je Viskovićeva. 

Fanovi su, kao i mnogo puta dosad, burno odreagovali.

- Goriš, lepoto! -

- Ma svaka čast! - 

- Ti si čarolija za oči - 

- Majko moja sveta - ređali su se komentari na društvenim mrežama.

Potpuno očekivano, našle su se i neke bračne ponude.

- Pozdrav, da li biste bili moja supruga? - upitao je pevačicu jedan mladić.

Viskovićeva je, podsetimo, letos nastupala u Podgorici gde je bila suočena sa negativnim komentarima na račun nastupa u donjem vešu. Marina je tom prilikom ponela crveni donji veš i haltere u čemu je i izvela ceo nastup. Izgleda da je to bila samo uvertira za njeno izdanje na konju, na kom je pozirala kao od majke rođena. 

Viskovićeva je poput Bijonse obnažena zajahala konja, ali Jutjub je ocenio da je ona previše golišava da bi se takav spot objavio. To nije demoralisalo Viskovićevu da realizuje spot za novu pesmu "Upaljač", koja je uskoro u delimično prilagođenoj verziji i objavljena.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)