Odrasli PET ZNAKOVA RAKA KOŽE, EVO KAKO DA PROVERITE MLADEŽE I NA KOJE PROMENE MORATE DA OBRATITE PAŽNJU: Metoda ABCDE može da vam spase život (VIDEO) 07:30
Odrasli MLADA UČITELJICA (28) SE ČETIRI GODINE BORILA ZA ŽIVOT! Njena poslednja želja kida dušu, a njena majka sada otkriva: Ovo je bio prvi simptom RAKA KOŽE u njenom slučaju! 17:15
Odrasli OVO NA MOM NOKTU BIO JE ZNAK OPAKOG RAKA: Odlazak kod manikira mi je spasao život, kad su mi lekari videli prst, odmah su me operisali! (FOTO) 17:50
Odrasli 4 UOBIČAJENA LEKA MOGU DA POVEĆAJU RIZIK OD RAKA KOŽE, A LJUDI TO I NE ZNAJU: Dramatično upozorenje dermatologa 07:30
Odrasli GLUMAC JE PRIMETIO FLEKU OD SUNCA KOJA JE ODJEDNOM PROMENILA BOJU: Mislio je da ide na rutinski pregled, ali život mu se promenio u trenu! (FOTO) 20:25
Odrasli 2 NEOBIČNA SIMPTOMA RAKA KOJA SU ZBUNILA I NAJBOLJE LEKARE! "Bio sam ubeđen da je bubuljica ili urasla dlaka, sve dok nije počelo da krvari"! 12:30
Odrasli IZA OVOG OSMEHA KRIJE SE TRAGIČNA PRIČA - lekari su joj govorili da je sve u redu, ali onda je osetila da je nešto guši u grlu! Kad su joj snimili stomak nastao je TAJAC! 18:05
Odrasli SAVI JE OSTALO TRI MESECA ŽIVOTA - i imao je 14 operacija: Prvi simptom SKRIVENE BOLESTI je otkrio slučajno, ovo ga je spasilo 14:10
Odrasli DVE GODINE SAM IMALA BUBULJICU NA ISTOM MESTU - a onda se, kao preko noći, pretvorila u nešto jezivo! Šok kad su utvrdili šta ovoj ženi raste na glavi! 10:40
Odrasli AKO PRIMETITE OVO NA NOKTIMA I USNAMA, ODMAH IDITE KOD LEKARA: 3 rana simptoma raka kože, javljaju se mesecima pre dijagnoze! 12:05
Odrasli PRVI NEOBIČAN SIMPTOM MELANOMA NE JAVLJA SE NA KOŽI: Ova žena je mislila da je samo istegla mišič u ramenu, a sada ima 50 odsto šansi da preživi! 22:45
Odrasli OVA PROMENA NA KOŽI MOŽE DA BUDE ZNAK SMRTONOSNE BOLESTI! Ukoliko je primetite na jednom delu tela, odmag reagujte! 08:20