Ispovesti

ŽENA ME JE NAPUSTILA DOK SAM BIO BOLESTAN, VARALA ME I SA MAJSTOROM, IPAK JE VOLIM: Očajni muškarac moli za pomoć da vrati suprugu preljubnicu, pa otkrio šokantne detalje!

Očajni muškarac spreman je na sve samo da mu se žena vrati. Njegova priča ostaviće vas bez reči.

12.11.2022 22:01

ŽENA ME JE NAPUSTILA DOK SAM BIO BOLESTAN, VARALA ME I SA MAJSTOROM, IPAK JE VOLIM:  Očajni muškarac moli za pomoć da vrati suprugu preljubnicu, pa otkrio šokantne detalje!
shutterstock.com

Tokom braka mnogi parovi se suočavaju sa brojnim krizama koje često ne znaju kako sami da reše. Jedan očajan Britanac obratio se za pomoć ljubavnoj i bračnoj terapeutkinji zbog problema koji ima sa svojom suprugom.

Kako je objasnio, ona ga je od početka braka varala ali joj je opraštao preljube, nije joj zamerio ni kad ga je bolesnog ostavila tokom pandemije koronavirusa, a sad se pribojava da li će se ona ikad vratiti kući.

Foto: Shutterstock

Svaku prevaru joj je opraštao zato što nije želeo da povredi svoju decu

Problemi od početka

Kako je ispričao u svojoj intimnoj ispovesti ovaj Britanac (45) i njegova tri godine mlađa supruga venčali su se kao mladi i u braku su već 23 godine. Imaju dva sina, starijeg koji je na fakultetu i mlađeg tinejdžera koji još živi s njima u kući.

- Radim kao prodavac i imao sam brojne prilike da prevarim ženu, ali nisam. Čak ni kad sam bio na poslovnom putu nisam podlegao iskušenju iako sam znao da ona to nikad ne bi saznala. Naš brak je od početka bio težak, često smo se svađali zato što me je varala započeo je svoju bolnu ispovest očajan čovek.

Kako je priznao, varala ga je s kim god je stigla čak i sa majstorom koji je došao u njihovu kuću da im popravi kotao za grejanje.

- Zatekao sam je u kuhinji dok je imala seks s njim. Posle je plakala i pravdala se kako se osećala pod pritiskom zbog obaveza oko porodice i dece. Tvrdila je da joj seks sa tim čovekom ništa nije značio da joj je bio samo izduvni ventil. Imali smo dvoje male dece u to vreme, pa sam joj oprostio preljubu. Nisam želeo da rasturam našu porodicu i da unesrećim našu decu - dodao je on.

Iako mu je obećala da ga više nikad neće prevariti to obećanje nije održala. Prema njegovim rečima, najčešće je imala avanture za jednu noć tokom izlaska s drugaricama. On je to slutio, ali ćutao je želeći da sačuva njihov brak.

Foto: Shutterstock

Supruga ga je ostavila bolesnog kad se zarazio koronom i preselila kod polubrata

Ostavila ga bolesnog

Nakon izbijanja pandemije korone nesrećni čovek se razboleo i pao u krevet. Njegova žena je pokupila svoje stvari i preselila se kod polubrata ne želeći da brine o bolesnom mužu.

- Plašila se da će se i ona zaraziti. Plan je bio da ostane kod njega dok ne ozdravim ali od tad je prošlo više od godinu dana i ona odbija da se vrati kući. Više puta sam razgovarao s njom o tome i uvek mi je davale neke jadne izgovore. Nedostaje mom mlađem sinu i meni, ali ona jednostavno ne želi da priča o tome šta joj se dešava – rekao je on.

Kako je naglasio, znajući kakva je i koliko ga je ranije varala sad je postao paranoičan.

- Nazvala me je prošle nedelje i rekla je da razmišlja da se vrati kući. Bio sam oduševljen i rekao sam joj da ću odmah doći kolima po nju. Odjednom je okrenula priču i predložila da se kući vrati narednog vikenda kad njen polubrat ode na odmor. Ja sam u dobrom stanju. Želim da se vrati kući i našoj porodici ali sumnjam da je ovo samo još jedan od njenih trikova. Iskren da budem, sumnjam da je ona, možda, u vezi sa svojim polubratom. Molim vas recite mi šta da radim – zavapio je za pomoć nesrećni čovek.

shutterstock.com

Prema savetu terapeuta razgovor je jedini način da reše bračne probleme

Savet terapeuta

Bračna terapeutkinja pažljivo je saslušala njegovu priču i rekla mu je da po svaku cenu mora da nađe način da iskreno porazgovara s njom.

- Dobra vest je da ona ipak želi da se vrati kući. Možda joj je bilo potrebno prostora i vremena da razmisli o svemu i vašem braku. Morate da razgovarate s njom, recite joj šta osećate i koliko vam nedostaje. Takođe, morate da naglasite da oboje imate probleme u svom braku i da zajednički morate da ih rešite – rekla je terapeutkinja.

Ona je naglasio da je za uspešan brak neophodno da se potrude oba partnera.

- Kad se vrati kući nemojte uzimati zdravo za gotovo jedno drugo. Još uvek ste mladi, možete da izlazite zajedno, da isplanirate romantično putovanje samo za vas dvoje. Potrebno je da ulažite dosta truda u vaš brak kako biste prevazišli probleme kako biste mogli da nastavite zajednički život – dodala je ona.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)