Sex

Bivša odbija da se pomirimo, ali mi radi neverovatne stvari u krevetu! Znam da sam grešio, ali DA LI ME KORISTI?

Interesantna ispovest privukla je pažnju velikog broja čitalaca širom planete i ponovo podstakla pitanje da li je povratak bivšima ikada dobro rešenje.

17.09.2022 22:01

Bivša odbija da se pomirimo, ali mi radi neverovatne stvari u krevetu! Znam da sam grešio, ali DA LI ME KORISTI?
pexels.com

Ispovest jednog razvedenog mladića ponovo je na pijedestal postavila pitanje o povratku bivšim partnerima, posebno onima sa kojima smo zasnovali porodicu. Da li se takve veze ipak mogu obnoviti nakon raskida, ali ko je posredi bilo nečije neverstvo

Iz ispovesti jednog mladića možemo videti šablon koji se dešava decenijama unazad. Njegova priča privukla je veliku pažnju javnosti.

shutterstock.com

Preljuba je razlog raskida

- Imam 34 godine, a ona 30. Osam godina smo bili zajedno i imamo sina od šest godina. Rastali smo se ovog proleća kada je saznala da sam je prevario sa koleginicom sa posla nakon jednog pijanstva. Koliko god sam je molio da me sasluša, razume i oprosti, nije bilo nade, izbacila me je iz kuće. Jedino dobro što se desilo je to što se složila da sam dobar otac i dopustila mi je da viđam sina. Kada sam pronašao novo mesto za život, dete je kod mene provodilo tri dana nedeljno. U početku je bila veoma rezervisana prema meni, međutim, kako je vreme prolazilo, polako je menjala svoje ponašanje - počinje ispovest muškarac, te objašnjava kako se dalje razvijala situacija:

- Posle nekoliko nedelja, kada sam vraćao sina u svoj nekadašnji dom pozvala me je na kafu. Sedeli smo, pričali i prisećali se lepih trenutaka iz veze. Veče je odmicalo, a pre nego što sam i shvatio šta se dešava, imali smo seks. Rekla mi je da je to bio samo trenutak slabosti i da se više nikada neće ponoviti. Ipak, ponavljalo se. Nisam ja bio taj koji je inicirao seks, već ona. Čini se da nam je seks bolji nego ikada pre, više je strasti među nama. Odlično nam je kada smo zajedno, viđamo se, uživamo u vremenu koje provodimo, a i naš sin je presrećan kada god vidi da sam prespavao tu u stanu i da opet funkcionišemo kao porodica. Ipak, moja bivša uporno tvrdi da ne može sve da se vrati na staro i da nikada nećemo biti porodica kao što smo bili - nastavlja ispovest zbunjeni muškarac.

shutterstock.com

Kad god se sretnu imaju intimne odnose, ali o pomirenju ni reči

Prema njegovom objašnjenju, do pomirenja neće doći jer njihova okolina, porodica i prijatelji to ne podržavaju. Njegova bivša je i dalje povređena zbog prevare koju je uradio i smatra da mu više ne može verovati. Uprkos svemu, jedno drugome nedostaju svakog dana.

Dilema koja mu se javila jeste ona kroz koju prolazi veliki broj parova u sličnoj situaciji: Da li je sve stvar seksa ili ipak postoje snažne emocije?

shutterstock.com

Kajanje

- Potpuna mi je zbrka u glavi i više ne znam ni šta da mislim. Nadam se, ako ostanem u njenom životu, na bilo koji način, možda će ipak popustiti i odlučiti da mi se vrati - u nedoumici je mladić koji je smogao snage i svoj problem podelio sa čitaocima britanskog Sana, tražeći mišljenja da li ga bivša ipak možda samo koristi ili ga voli, ali preko nekih stvari ne može da pređe. 

Stručnjaci ipak savetuju drugačije. Pre svega, on mora biti svestan problema koji je napravio svojim neverstvom. Seks kao sam čin mora prestati da se dešava, a da se on posveti emotivnoj strani i pokušaju da ukaže podršku svojoj bivšoj. Bračni terapeut uvek je odlično rešenje u ovakvim situacijama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)