Ispovesti

Imali smo INTIMNE ODNOSE 6 godina, pa saznali da smo BRAT I SESTRA! DNK test otkrio ŠOKANTNU istinu!

Izgubila je emotivnog partnera, a dobila rođenog brata za kojim je tragala.

09.09.2022 20:02

Imali smo INTIMNE ODNOSE 6 godina, pa saznali da smo BRAT I SESTRA! DNK test otkrio ŠOKANTNU istinu!
Foto: Shutterstock

Putem jednog foruma, devojka, koja je želela da ostane anonimna, podelila je ispovest od koje se ledi krv u žilama. Naime, nakon godina srećne veze, saznala je da joj je njen partner zapravo biološki brat. Tada kreće prava agonija.

Kako prenosi Mirror, nakon šokantnog otkrića njihova je sreća nestala, a oboje su ostali slomljenog srca kad su saznali da su zapravo – brat i sestra. Istinu nikada nisu shvatili jer su i ona i on usvojeni još kao malena deca, ali DNK test im je sve promenio.

Testove su uradili u nadi da će saznati više o sebi i svom poreklu, ali su otkrili neočekivanu vest i našli se pred pravom dilemom. Njhova priča je otkrivena pošto ju je devojka podelila na forumu "offmychest".

Oslovljavajući se kao u/LetsSinWith žena je izjavila:

- Upravo sam saznala da sam u vezi sa svojim biološkim bratom 6 godina. Ja imam 30, a moj brat 32 godine. Zvaću ga svojim dečkom većinu vremena dok ovo pišem. Osećam se čudno zbog ovoga. Usvojena sam kao beba, ali nisam nisam to znala sve do srednje škole. Nisam se osećala izdanom niti mi je bilo stalo. Volim svoje roditelje i moji roditelji vole mene. Koga briga ako nisu moji pravi roditelji. Moj dečko je takođe usvojen i kad smo se upoznali, to je bila jedna od stvari zbog koje smo se povezali. Oboje smo saznali da smo usvojeni tek u srednjoj školi i oboje smo imali sreće i dobre porodice  Nisu nas prebacivali od udomitelja do udomitelja - počela je svoju ispovest nesrećna devojka, pa nastavila sa detaljima:

Naš odnos je bio i još je uvek odličan. Vrlo brzo smo se razumeli. Nikada nisam upoznala nekoga i osetila trenutnu privlačnost i bliskost. Sada znam da je uteha i bliskost rezultat toga što je on moj brat. Nije moj polubrat. On je moj rođeni brat. Učinili smo sve što par koji je zajedno 6 godina može učiniti. Rekli smo da se volimo, imali smo seks, slavili godišnjice, upoznali porodice. Drago mi je što smo se oboje rano složili da ne želimo imati decu pa se to nikada nije dogodilo. Ne želim da se nosim sa zdravstvenim rizicima i odgajati dete, pa da oni saznaju da su njihovi roditelji brat i sestra.

Pixabay.com

Ceo svet joj se srušio nakon saznanja da je u vezi sa rođenim bratom

Do ovog šokantnog otkrića došla je kada su odlučili da rade DNK test i saznaju više o svojim biološkim roditeljima, svom poreklu. Naručila je dva za njih oboje, a trebalo je oko mesec dana da rezultati stignu. Bila je uzbuđena, ali pre nego što je uspela doći do saznanja koje je želela, videla je da su brat i sestra. 

Bila sam u najmanju ruku šokirana. Tek sada sam saznala ovu informaciju i nisam odmah rekla svom dečku. Stvarno se nadam da su pogrešili, ali stvari sada nekako počinju da dobijaju smisao. Uvek čujemo: 'Vas ste dvoje tako slični' ili 'On je tvoja muška verzija.' Puno pre ovog testa uvek su nas upoređivali. Uvek smo se samo smejali, ali ja sam provela jutro gledajući naše zajedničke slike i shvatila da zaista izgledamo tako slično. Izluđuje me i ne znam šta da radim. Još volim svog dečka/brata i zajedno smo 6 godina. Imamo zajedničku kuću i udoban život. Nadam se da ovaj test nije u redu i uskoro ću uraditi pravi test, ali paničim. I dalje ga vidim kao ljubav svog života -nastavila je u objavi. U kasnijoj objavi dodala je:

Foto: Shutterstock

Ljubav je prekinuta nakon otkrića

Ovo sam objavila pre neki dan, ali u međuvremenu sam mu pokazala rezultate i on je shvatio da smo brat i sestra. Ne želi šiziti niti donositi velike odluke dok ne dobijemo negde pravi test. Ali mogu reći da je izbezumljen i bilo je čudno ležati u krevetu pored njega - zaključila je u svojoj objavi.

BONUS VIDEO:



 

Komentari (0)