Ispovesti

Bivši se ženi uskoro, ali i dalje vodimo VRELE RAZGOVORE preko telefona

Kako izgleda kada se raziđete sa partnerom nakon skoro dve decenije braka i želite ponovno pomirenje? A šta kaže stručnjk za odnose na to u jednoj ispovesti?

23.08.2022 22:00

Bivši se ženi uskoro, ali i dalje vodimo VRELE RAZGOVORE preko telefona
Pixabay

Ona ima 55 godina on 56, 18 godina su u braku, a 15 kao bračni partneri. Iz braka imaju ćerku, tinejdžerku. Po mnogima bi ovo bila idealna slika jedne skladne i idilične porodice, ali radi se o bivšim supružnicima koji su nakon skoro dve decenije odlučili da se raziđu.

Žena koja je zatražila savet od stručnjakinje za bračne odnose, ističe kako je imala srećan brak sa svojim partnerom, ali da je on često u njemu bio neveran. Kada su odlučili da se raziđu, prekinuli su svaki kontakt i skoro 10 godina nisu razgovarali. Svako je odlučio da krene svojim putem, a ova žena je više puta izlazila sa drugim momcima želeći da izgradi novu vezu i pronađe novog partnera.

Jedino što je znala o bivšem partneru su informacije koje joj je donosila njihova zajednička ćerka, nakon retkih poseta svom ocu.

pexels.com

Mnogi parovi upražnjavaju duge razgovore, naročito kada su rastavljeni

Kao što većinu žena večito "ubija"  znatiželja, i ona je nakon nekoliko pića želela da sazna šta radi i kako izgleda njen bivši muž. Kada ga je pronašla na društvenim mrežama, odlučila je da mu se javi, i emocije su se vratile. Nakon što mu je poslala poruku i dobila od njega odgovor, odlučili su da razmene brojeve, a vrlo brzo su uspostavili i duže razgovore.

Imali su, kako ona tvrdi „telefonski seks“, ali su i dogovarali susret. Međutim, sreća je bila kratkog veka jer je njoj ćerka objasnila da joj se otac ženi sa drugom, sa kojim ima dvoje male dece. Uprkos tome što se nadala pozitivnom ishodu, sada ne zna šta da radi i veoma je razočarana. Bivši partner joj je rekao da je pogrešan tajming i da je jednostavno "iscrpljen".

Stručnjakinja Didr je zbunjenu ženu savetovala da se skloni od svog bivšeg partnera i da prekine svaki kontakt sa njim. Rekla joj je da njen bivši ne želi da napusti svoju devojku i da je očigledno varalica. Savetovala ju je da se okrene sebi i svojoj porodici i da svakako zaslužuje bolje od tog toksičnog i nedefinisanog odnosa. Kao najbolje rešenje preporučila joj je da što više izlazi i upznaje druge momke, jer će tako skrenuti misli sa bivšeg partnera.

BONUS VIDEO:

Komentari. (0)