Ispovesti PRE 7 GODINA SAM S MOJOM DEVOJKOM IMAO TROJKU! Sa nama je bio moj najbolji prijatelj, a onda je ona došla i saopštila mi velike vesti - izjeda me crv sumnje! 23:10
Vesti URADILA SAM DNK I DOŽIVELA ŠOK OD KOG NE MOGU DA SE OPORAVIM: Ženu je 60 godina lagala cela porodica, a vrhunac je nastupio kada je shvatila ko joj je OTAC! 14:40
Roditeljstvo KAO BEBU JU JE MAJKA DALA NA USVAJANJE! Posle 49 godina i potrage koja je trajala mesecima ugledala je ženu na internetu - pozlilo joj je od ŠOKA! (VIDEO) 06:10
Vesti OTAC JU JE GODINAMA ZANEMARIVAO, VOLEO JE SAMO NJENOG BRATA, na kraju ju je dao hraniteljima! Posle 50 godina uradila je DNK test i otkrila SUROVU istinu o svojoj porodici! 08:30
Vesti TETKA JE DOŠLA U POSETU NOVOPEČENOJ MAMI I NJENOM SINU: Kada je pogledala bebu ODMAH je shvatila da nešto nije u redu - fotografija deteta je sve dokazala! 20:41
Brak i veze PRIREDIO JE SUPRUZI NEZABORAVAN BOŽIĆ! Poklon je bio umotan u nekoliko papira, unutra ju je čekao DNK rezultat - on nije otac njihovog sina, a onda je usledilo nešto još ŠOKANTNIJE! (VIDEO) 18:40
Vesti BLIZNAKINJE SU URADILE DNK ZBOG DECE - PA OTKRILE STRAŠNU PORODIČNU TAJNU: Posle 75 godina užasna istina o ocu je izbila na videlo! 19:10
Roditeljstvo MAJKA PRVI PUT ZAGRLILA ĆERKU KOJU JE DALA NA USVAJANJE PRE 52 GODINE: Oduvek ju je tražila! (VIDEO) 16:30
Ispovesti SVEKRVA ME JE NATERALA DA BEBI URADIM DNK TEST ZBOG NEOBIČNE BOJE OČIJU: Rezultati su otkrili šokantu tajnu - sve se krilo DECENIJAMA! 22:20
Vesti DNK TEST OTKRIO TAJNU KOJU JE MAJKA SKRIVALA OD ĆERKE SKORO 50 GODINA: Klupko je počelo da se razmotava, a onda je usledilo NAJBOLJNIJE SAZNANJE! (VIDEO) 14:40
Vesti VRATILA SE S POSLA I DOŽIVELA ŠOK - NJENA BEBA OD 18 MESECI JE NESTALA BEZ TRAGA: Ali to nije bilo najgore, ubrzo je videla nešto što joj je sledilo krv u žilama! 13:06
Zanimljivosti IMALI SU NAJSKLADNIJI BRAK U HOLIVUDU DOK NISU URADILI DNK TEST: Strašna tajna je izašla na videlo! 19:20