Sex

VOLIM SVOG MUŽA, ALI SAM ZAVISNA OD ODNOSA SA STRANCIMA, NE ŽELIM DA PRESTANEM! Dosta joj je da bude majka i domaćica!

Ispovest udate žene koja je već 20 godina u braku, ali muž joj nije dovoljan, već zabavu traži sa strane.

23.10.2022 22:02

VOLIM SVOG MUŽA, ALI SAM ZAVISNA OD ODNOSA SA STRANCIMA, NE ŽELIM DA PRESTANEM! Dosta joj je da bude majka i domaćica!
shutterstock.com

Ispovest udate žene u kasnim četrdesetim godinama dobro je prodrmala javnost. Kako objašnjava, sa suprugom je dve decenije u braku, ali ne može da se odupre seksu sa nepoznatim muškarcima koje upoznaje u svakodnevnom životu. Iako zna da radi loše stvari po svoj brak, ne može da se odupre tom porivu:

- Kada mi moj ljubavnik Simon šapuće  moje ime na uvo, govori mi koliko me želi i koliko ga uzbuđujem, zavrtim mi se u glavi od strasti i požude. Kod kuće svoje, kada čujem svoje ime, ono se obično izgovara iz neke druge  potrebe. Obično je to kada me suprug Endru doziva kako bi saznao gde su mu čiste čarape ili kada moja ćerka Ebigej traži da je odvezem u školu. Ukratko, kroz svakodnevne aktivnosti koje ubijaju strast u svakoj ženi - govori ova rastrazana žena u svojoj ispovesti, te dodaje:

pexels.com

porodica sa jedne strane, ljubavnici sa druge

 

- U meni se bore dve strane ličnosti. S jedne strane ona majčinska, požrtvovana koja voli svoju porodicu i spremna je na sve za nju. S druge strane, žena seksualni predator koji je zavistan od od uzbuđenja da spava sa nekim neznancem - priznaje ona.

U svojoj daljoj ispovesti, govori o tome da je sa suprugom 20 godina u braku.  Za to vreme bila mu je neverna oko osam puta, makar koliko se seća.  Kako dalje tvrdi, misli da njen muž ne zna ni za jedno od njenih avantura.

- Koliko god da volim supruga i želim da budem sa njim, zavisna sam od nedozvoljenog seksa kao pušači od nikotina. Svaki put kad završim u krevetu sa nekim drugim muškarcem, zaklinjem se sebi da se to više neće ponoviti.Ipak, nikad ne bude tako. Nedavno sam u novinama videla ispovest muškarca koji govori o tome da ga žena zapostavlja od kada su dobili decu, te da je zbog toga rešio da potraži sreću van kuće i u krevetu druge žene. Kada sam ovo videla, pomislila sam : " I žene mogu biti neverne"  Verovatno i njega vara žena, sigurno joj treba predah od svakodnevnog čišćenja i pranja sudova - govori ova neverna žena koja ima i opravdanja za svoje postupke:

Foto: Shutterstock

Sa suprugom ima odnose jednom nedeljno

 

- Uživam u seksualnom životu koji imam sa svojim suprugom. Vodimo ljubav jednom nedeljno, što je dovoljno da gajimo osećaj intimnosti među nama. Preuzimam na sebe odgovornost za svoje postupke, srce bi mi se slomilo da moj suprug i ćerka saznaju za dvostruki život koji vodim. Izjeda me krivica, ali nedovoljno da prestanem da radim to što radim.  Spavam sa drugim muškarcima iz čistog uzbuđenja koje mi nedostaje u svakodnevnom životu. Kad god mu ljubavnik kaže da sam mu potrebna, zaboravljam na sve obaveze koje imam, na to da sam domaćica, osetim se ponovo kao žena. Mislim da moj suprug ne primećuje ove promene kod mene. Prvi put je možda i posumnjao da sam drugačija kada sam imala aferu sa jednom mladićem iz teretane. To je bio period kada je naša ćerka još bila veoma mala. U teretanu sam krenula kako bih podigla sebi samopouzdanje. Mislila sam da će to uticani i na moj i Endruom seksualni život i prodrmati ga iz uspavanosti u kojoj je bio kada smo postali roditelji. Nažalost, ništa se od toga nije desilo. Dok sam vežbala, žudela sam za pažnjom zgodnih muškaraca u teretani, zamišljala kako imam seks sa njima. Dok sam spavala sa svojim mužem, zamišljala sam jednog od njih - govori ova grešna supruga.

Foto: Shutterstock

Ljubavnici u njoj bude ženstvenost

 

Kako objašnjava, prvi od ljubavnika bio joj je Mark. Mladić iz teretane sa kojim je vežbala. Čim ju je pozvao na sastanak, nije oklevala ni trena. O osećanjima supruga nije razmišljala ni trena, već se prepustila osećaju koji je imala sa novim muškarcem.

- Marku sam rekla da sam udata, ali njega to nije zanimalo nimalo. Ponovo sam se osećala poželjno i moj život je imao novu dozu uzbuđenja, daleko od kuvanja i spremanja po kući. Viđala sam se sa njim kasno, dok sam suprugu govorila da sam zadržana na poslu zbog obaveza. Tada nisam bila dovoljno oprezna, te sam u telefonu ostavljala poruke koje sam razmenjivala sa Markom. Jedno veče, dok sam bila kod kuće sa suprugom, Mark mi je poslao poruku i to je Endru video. Upitao me je ko je dečko koji mi piše. Srećom, poruka je bila oko toga da li će teretana biti otvorena za vikend. Ipak, pretrnula sam kada je Endri izgovorio ime mog ljubavnika. Delovala sam kul, govoreći da je Mark školski drug sa kojim idem da vežbam. Na sreću, nije video druge poruke od Marka, tada bi bio kraj svemu. Već sledećeg dana sam završila sa Markom i prestala da idem u teretanu - objašnjava žena.

pexels.com

Ne planira da odustane od prevare

 

Međutim, nakon prve afere usledile su i brojne druge. Kad god joj je trebala strast, ona je nalazila u klubu, kafiću, na poslu, nije birala. Ipak, bila  je znatno opreznija svakog sledećeg puta. Kako objašnjava, nikad nije želela da zameni supruga drugim muškarcem. Svaki njen ljubavnik bio je ili zauzet muškarac ili neki mladić koji je dosta mlađi. Niko od njih nije bio materijal za supruga ili partnera na duže staze. Imali su ulogu samo u krevetu i strastvenim igrarijama. 

- Sada se viđam sa Simonom koji mi budi sva čula. Ponekad razmišljam o tome da li će on biti moj poslednji ljubavnik? Bliži mi se period menopauze, samim tim će i moj libidio otići niz vodu. Ipak, dok to ne dođe, uživaću u svakom trenu koji mi se pruži - završava svoju kontroverznu ispovest.

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)