Ispovesti

JOŠ PATIM ZA OCEM, ali počela sam da spavam s maćehinim dečkom! Ni ona nije čekala, odmah je prešla na novog, ali da li grešim?

Ispovest dvadesetdevetogodišnje žene pomera granice iskrenosti, a evo šta se krije iza njenog šokantnog poteza.

bySrećna republika

13.11.2022 22:01

JOŠ PATIM ZA OCEM, ali počela sam da spavam s maćehinim dečkom! Ni ona nije čekala, odmah je prešla na novog, ali da li grešim?
shutterstock.com

Moja maćeha nije časila časa nakon što je moj tata umro i već je prešla na novog dečka. Mislim da je njeno ponašanje izraz nepoštovanja tako da se i ja ne osećam ni najmanje loše što sada imam seks sa njim, započela je svoju šokantnu ispovest jedna mlada žena, tražeći savet, ali i podršku internet zajednice na portalu britanskog portala San u rubrici Draga saveta. 

Kako je otkrila, ona ima 29 godina, a tata je imao samo 61 godinu kada je umro od raka pre dve godine. Istakla je da sa maćehom ima dobre odnose i da su prvih nekoliko meseci nakon smrti njenog oca i maćehinog muža obe radile na tome da se pobrinu da sve ulože u stvaranje srećnih uspomena na njega.

- Ona ima 58 godina i ušla je u moj život kada sam imala 14. Iako mi je trebalo neko vreme da je prihvatim, naučila sam posle nekog vremena da je u mom životu. Nakon što je tata umro, obe smo ostale u porodičnoj kući i zaista sam cenila njenu podršku dok smo tugovale - istakla je dvadesetedevetogodišnjakinja, pa nastavila: 

- Međutim, desetak meseci nakon što je umro, ona je počela mnogo da izlazi i počela je da ide na fitnes. Primetila sam da ga gotovo više i ne spominje i delovalo mi je kao da joj je neprijatno kada sam rekla koliko mi nedostaje tata. Onda sam je jedne noći videla kako izlazi iz auta i dugo ljubi vozača. Srce mi je udarilo o pod i iskreno sam se osećala kao da vara tatu. U roku od dva meseca taj čovek je počeo da ostaje i, iako sam želela da ga mrzim, kada sam ga srela osetila sam privlačnost - priznala je ona. 

Foto: Shutterstock

Devojka je osetila privlačnost prema maćehinom novom dečku 

Novi maćehin partner ima 56 godina, bavi se biciklizmom i veoma je obrazovan.

- Jedne večeri moja maćeha se kasno vraćala sa posla pa smo ja i taj čovek sedeli i ćaskali. Postavljao mi je mnogo pitanja o tati i rekao da zvuči kao da je bio sjajan momak. Nekoliko nedelja kasnije, kada je maćeha ponovo radila do kasno, on je došao da pokupi neku svoju odeću. Ponovo smo sedeli za kuhinjskim stolom, samo što smo tog puta ispili nekoliko boca vina. Zatim smo imali seks, baš tu na stolu, a onda otišli i ​​gore u moju sobu i ponovo imali seks - priznala je mlada žena. 

Prema njenim rečima, nakon te afere ništa se nije završilo već je i narednih puta, kad god je maćeha bila odsutna, on dolazio kod nje kući "pokupi neku odeću". 

- Ta rečenicama nam je ubrzo postala i tajni kod za seks - istakla je ona i dodala kako problem u svom novom odnosu ima samo kad se zapita šta bi joj na sve rekao otac.

shutterstock.com

Mlada žena pitala se kakva bi reakcija njenog oca bila da zna da na taj način živi sa maćehom 

Priznala je da činjenica da joj je neprijatno da razmišlja na taj način sugeriše da u dubini duše sigurno zna da njeno ponašanje nije u redu, što je potvrdila i Draga saveta.

- Vaša maćeha ima pravo da ide dalje i ne zaslužuje da je izdate vi ili njen novi dečko. Ne postoji prihvatljivo vremensko ograničenje za tugovanje za voljenom osobom. Takođe, razmislite da li je vaša privlačnost prema tom muškarcu zato što on predstavlja očinsku figuru za čoveka koji vam toliko nedostaje. Stavite tačku na tu štetnu aferu, inače će neko biti ozbiljno povređen. Recite tom čoveku da je to bila greška, a zatim se usredsredite na suočavanje sa sopstvenom tugom kako biste mogli da izađete i upoznate nekoga ko je dostupan - glasili su saveti mladoj ženi. 

Bonus video: 

Komentari (0)