Ispovesti

PROFESORKA NATAŠA ZAVODI SVE REDOM, pa šokirala priznanjem: Očevi me navode na vruće igrice da bi deci povećali ocene! (VIDEO)

Nataša Koldston predaje geografiju, a na svom TikToku iznosi neverovatne tvrdnje o tome kako danas funkcionišu obrazovni sistemi.

14.11.2022 22:01

PROFESORKA NATAŠA ZAVODI SVE REDOM, pa šokirala priznanjem: Očevi me navode na vruće igrice da bi deci povećali ocene! (VIDEO)
tiktok/natsaha

Svi se sećamo školskih dana i profesora koji su nam zadavali muke svojom strogoćom i niskim ocenama. Vremena se očigledno menjaju, pa su danas obrazovni kadrovi očigledno drugačiji. Ozbiljne profesore pred kojima su svi drhtali zamenile su nešto drugačije koleginice. I pred njima drhte, ali iz potpuno drugačijeg razloga.

Jedna od takvih je i profesorka geografije Nataša Koldston (28) koja je praktično preko noći postala zvezda TikToka. Naime, ona svojim zavodljivim izgledom i te kako mami poglede, što njoj nimalo ne smeta. Naprotiv, ona samu sebe zove vrelom profesorkom.

Nataša je svojim snimcima u relativno kratkom roku prikupila oko 30.000 pratilaca na TikToku, pri čemu je uverena da nagli porast broja fanova treba pripisati upravo tome što je objavila kako je profesorka geografije. Zanosna plavuša tvrdi da su mnogi očevi njenih učenika već pokušali da okušaju sreću pozivajući je na vrele igrice. 

Kad bih imala dolar za svakog oca koji je to probao, bila bih milioner - poručila je Nataša u jednoj od objava, piše 24sata.hr

Ta pohotna profesorka voli da provocira pratioce zanimljivim pitanjima, ali i komentarima.

- Kažu da sam desetka, ali i vruća profesorka geografije, to mi automatski daje dvadeseticu. Šta mislite, da li je tako - pitala je ta mlada dama. 

Iako nema podataka koliko je posećena nastava profesorke Nataše iz Teksasa, nema sumnje da je veoma popularna u školi u kojoj radi. Ipak, među brojnim komentarima ispod njenih klipova mogu se naći i oni u kojima muškarci izražavaju žal što nisu imali takve profesorke kada su oni išli u školu. 

- Ona je razlog zbog kojeg bih svakodnevno išao u školu - 

- Ti nisi desetka, ti si čista stotka - 

- Želim da ponovo idem u školu, ako treba i na popravni kod tebe - 

- Da li držiš privatne časove - 

- Jesi li stroga prema nemirnim đacima - samo su neki od komentara na Natašinom TikTok profilu.

Nataša je dodatno raspametila muškarce kada je objavila da nema dečka, te da je slobodna i u potrazi za onim pravim koji će je osvojiti. Nema sumnje da ima na desetine kandidata koji stoje u redu i nadaju se da će baš oni biti najveći srećnici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)