Lice

TRI PUTA JE PROŠLA KROZ AGONIJU ZBOG FILERA U USNAMA, ALI NE PLANIRA DA STANE! Tiktokerka unakazila lice, ni doktori više neće da joj rade korekcije! (VIDEO)

Devojka otkriva da je već šest godina "zavisnica" od filera za usne, a čak nekoliko puta su stvari krenule po zlu kada je htela da se ulepša.

12.11.2022 19:02

TRI PUTA JE PROŠLA KROZ AGONIJU ZBOG FILERA U USNAMA, ALI NE PLANIRA DA STANE! Tiktokerka unakazila lice,  ni doktori više neće da joj rade korekcije! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/simgetora

Lepota ume da košta, a pored novca koji danas izdvajaju kako bi nešto na sebi korigovale, mnoge devojke nažalost plate i na druge načine. Bili smo svedoci mnogih neuspešnih korekcija koje su radili poznati kao i tiktokeri, te delili sa javnošću, upozoravajući na mogućnost katastrofalnih posledica. Kada su žene u pitanju, čini se nekada ne znaju da postave granice. 

To je pokazala i jedna tiktokerka Simge Tora, otkrivši kako je od običnih lepih usana došla do gotovo karikaturnih, prolazeći kroz neprijatna iskustva sa filerima. Ona je na Tiktoku pokazala kako su se njene usne iz 2016. godine transformisale vremenom. Svake godine ona je ubrizgavala filere u usne, govoreći u snimku da isprva deluju "natečeno ali kasnije veoma lepo". Četvrtu sesiju odradila je 2018. godine da bi priznala kako je zapravo postala zavisna od filera kada je imala ubrizgavanje po šesti put 2019. godine. 

Međutim, onda kada je mislila da je sredila svoj izgled i da izgleda besprekorno, filer se spustio na sluzokožu jer je pogrešno ubrizgan, a devojka je bila razočarana i u suzama. To je rezultiralo rastegnutim i napuklim usnama zbog čega se Simge odlučila da ukloni filere. 

- Uklanjam tri puta zaredom filere - napisala je ona u jednoj objavi.

Zbog užasnog izgleda htela je da popravi stvar, međutim, već sledeće godine je odlučila da ponovo ubrizga filere u svoje usne. Upornost se ovaj put nije isplatila jer je opet morala da ih ukloni zbog lošeg izgleda, zbog čega je čak došla u konflikt sa svojim doktorom. 

 

 

Poznata tiktokerka je odlučila da se zaustavi  te je pokazala kako tri puna meseca živi bez filera u usnama, međutim, sa ogromnim troškovima koje je platila za neuspele korekcije

Iako je napravila pauzu od nekoliko meseci, ne odlazeći kod doktora na korekciju, devojka ne odustaje te kaže kako će nastaviti sa povećanjem usana nakon izvesnog vremena i pored toga što je prošla kroz agoniju i neprijatne situacije zbog toga. 

-"Nisu ti uopšte bili potrebni fileri"

"Bez njih, mnogo bolje"

"Trebalo je da se zaustaviš nakon drugog puta"

"Hehe šta ima, patko?"

"Devojko, ali zašto?"

"To se dešava kada preteraš", komentarisali su njeni pratioci.

Uprkos tome što su joj mnogi sugerisali kako bi trebalo da ostavi svoje prirodne usne, te da ne vide ništa pogrešno u tome da ne ubrizgava filere, jer joj nisu potrebni, devojka je bila kategorična te je odgovorila kako više voli svoje lice tako korigovano. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)