Lice

PREVIŠE SAM LEPA DA BIH USTAJALA U ŠEST UJUTRU ZA POSAO! Objave ove devojke razbesnele su korisnike društvenih mreža, poručili su joj samo jedno!

Mlada Lusi je veoma popularna na TikToku gde je pratiocima iznela svoju životnu filozofiju i time mnoge razbesnela, ali druge naterala da se dobro zamisle.

09.11.2022 21:01

PREVIŠE SAM LEPA DA BIH USTAJALA U ŠEST UJUTRU ZA POSAO! Objave ove devojke razbesnele su korisnike društvenih mreža, poručili su joj samo jedno!
Printscreen Tik Tok/@luluhasfun

Rano ustajanje svakog dana i pripremanje za posao deo je svakodnevnice većine ljudi koji rade. Međutim, jedna devojka po imenu Lusi, koja sebe predstavlja kao stručnjaka za šminkanje na društvenim mrežama, smatra da je previše lepa da bi ustajala u šest ujutru za posao i odbija da se povinuje ustaljenim normama.

Njena objava na TikToku podigla je veliku prašinu na toj društvenoj mreži. 

Previše lepa

Lusi je video-klip snimila u automobilu dok ispija hladnu kafu. 

- Do kraja života ne želim da radim. Da li izgledam da želim da ustajem u šest sati ujutru svakog dana u narednih 60 godina? Ne, previše sam lepa za to - rekla je ona i naglasila kako nikad neće raditi ono što ne želi.

Lusi, inače, često iznosi svoje stavove na društvenim mrežama.

- Ponekad imam utisak kao da živimo u simulaciji. Ustajemo u isto vreme svakog jutra i živimo isti dan po ustaljenoj matrici. Tako mi je dosadno, a kad mi je dosadno ja idem u šoping i trošim pare - rekla je ona. 

Ona je više puta istakla da najviše voli svoj auto koji je za, razliku od ljudi, nikad nije izdao, niti joj je slomio srce.

@luluhasfun Like I already spent it anyway so I’m gonna spend it again🙌 #shoppingtips #shopping ♬ original sound - Lucy🌸

Različiti komentari 

Usledili su brojni komentari na njene objave. Bilo je onih koji su je oštro iskritikovali, ali i drugih koji su blagonaklono gledali na njene stavove. 

- Ti si razmažena devojčica. Vreme je da odrasteš i shvatiš da život ne funkcioniše tako kako ti zamišljaš - 

- Pokušaj da se budiš svaki dan u četiri ujutru i da radiš 60 sati nedeljno - ređali su se komentari.  

Bilo je i onih koji su razumeli njen stav.

- Iskreno, razumem odakle dolazi tvoja frustracija ali život ne funkcioniše tako - 

- Još si mlada, razmišljaš samo o šopingu i kafi. Videćeš, sve će se promeniti za neku godinu kad budeš shvatila da nećeš imati novca ako ne radiš - glasio je još jedan od brojnih komentara na Lusin post.  

Bonus video:

Komentari (0)