Ispovesti

DEVOJKA koje se muškarci PLAŠE: Kažu da je previše mišićava, šta vi mislite?

Mnoge fit dame su uzor drugima, naročito kada podele neki video u kojem pokazuju svoj "rad" na telu. Iako će većina podržati taj način života i pozdraviti rezultate, ima i onih kojima se to ne sviđa. Jedna zgodna i mišićava devojka se nije dopala muškarcima

14.06.2022 13:55

DEVOJKA koje se muškarci PLAŠE: Kažu da je previše mišićava, šta vi mislite?
Printscreen/TikTok/musclemommyy

Iako mnogi muškarci vole da vide dame u teretani kako brinu o svom izgledu, većina ne voli preterivanje. Međutim pojedine žene ne znaju da stanu. Samopouzdanje koje dobiju prilikom vežbanja tera ih napred, tako da ne znaju gde su granice. U toj situaciji mnoge potpuno promene fizički izgled, pa dobiju mišiće poput muškaraca.

Jedna žena koja izgleda fit, a dane provodi vežbajući i telo drži u formi, tvrdi da muškarci beže od nje. Ipak mnoge dame joj zavide na pozitivnosti i upornosti da izgleda lepo i zdravo.

- Ja sam mišićava i muškarci mi kažu da sam lepa, ali ne žele da izlaze sa mnom. Nije me briga, izgledam fantastično - kaže žena po imenu Hanter, poznata kao „Mišićava mama“ na Tik Toku koja je u svom snimku pokazala svoje izrazito razvijeno telo.

 

 

Pokazujući srce na početku snimka, ona se osvrnula na komentar koji joj je uputio jedan muškarac rekavši da je lepa, ali da ne voli mišićave devojke. Devojka je uzvratila na to pokazavši srednji prst i da je nije briga šta momci misle.

Mlada žena sa plavom kosom i izrazitim mišićima je na svom videu prikupila 6 miliona pregleda.

- Žena u formi je fit, ali ne želim da se osećam kao da sam u krevetu sa muškarcem – rekao je jedan.

Ona ni njemu nije ostala dužna.

- Bićeš i ti jak, nemoj da brineš – rekla je Hanter.

Mnoge žene su podržale ovu mladu damu, rekavši da im je inspiracija i da se ne obazire na zlurade komentare muškaraca koji neće biti nikada poput nje. One dodaju da su samo ljubomorni i da im ona ugrožava muževnost svojom pojavom.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)