Ispovesti

OSTAVIO ME JE DEČKO, pa sam se transformisala kod plastičnog hirurga! Evo šta se dogodilo! (FOTO)

Koliko razočarenje raskidom može uticati na žene i šta su sve spremne da urade da bi pokazale bivšem šta je izgubio, ali i pokušale da ga vrate, pokazuje devojka koja se uz pomoć operacije, farbane kose i šminke pretvorila u skroz drugu osobu. Da li joj je pošlo za rukom da ostvari ono što je zamislila?

10.06.2022 09:00

OSTAVIO ME JE DEČKO, pa sam se transformisala kod plastičnog hirurga! Evo šta se dogodilo! (FOTO)
Printscreen/TikTok/francesledger01

Mnoge žene nisu svesne svoje lepote i nažalost mišljenje drugih, vezano za njihov izgled, veoma utiče na njih, naročito kada je njihov partner u  pitanju. Nesigurnost može toliko da preovlada, da većina žena poželi da nešto na sebi menja ne bi li bile lepše svom partneru, a pitanje je da li će to nešto i promeniti. Jedna devojka je želela da to proveri.

Frensis Ledžer je bila lepa devojka i pre nego što je raskinula sa svojim dečkom, iako on to nije video ili nije želeo da vidi. Devojka je u vezi izgubila sampouzdanje slušajući momka i njegove kritike na račun svog izgleda kako je ružna, što ju je slomilo.

- Ružna si, više te ne želim niti će te ko hteti - su reči momka, koje je devojka prenela u TikTok videu koji je postao viralan i pregledan oko 425.000 puta.

Devojka u svom snimku objašnjava da se podvrgla transformaciji nakon raskida sa svojim momkom, jer je bila tužna i razočarana i želela je odmah da nešto promeni kod sebe. Sada ona ima plavu kosu, posetila je plastičnog hirurga, ubacila je filere i potpuno se transformisala.

 

 

Uz to, sa šminkom izgleda potpuno drugačije i zapanjujuće. Ipak, bila je vođena najvećom željom da ostavi utisak na svog bivšeg dečka. Sada misli da to više nikada ne bi učinila. Devojka je naravno dobila samopouzdanje i svakodnevno objavljuje poneki video i svuda izgleda besprekorno lepo i srećno.

Njeni pratioci su komentarisali da je svakako bila lepa i pre operacije i da nije morala da joj se podvrgne kako bi se dopala svom bivšem partneru. Mnogi su je savetovali da ne treba da se menja zbog muškarca jer ima onih koji bi hteli da budu sa njom zbog toga što ona jeste.

- Devojko, bila si lepa i pre i posle, zapamti svoju vrednost- bio je jedan od komentara.

- Prelepa si, jedini problem je što to ne vidiš. Iskreno si lepa. –nizali su se komentari.

Iako se nigde ne pominje u snimcima koje objavljuje, da li je bilo reakcije od strane bivšeg, Frensis je u nekim videima okačila navodne reči „nedostaješ mi“ i zašto mi ne odgovaraš“ pokazujući  hladne i nezainteresovane reakcije. Izgleda da se bivši ipak pokajao i video šta je izgubio.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)