Ispovesti

DA LI VIDITE ISTO ŠTO I ONA? Devojka je saznala da je dečko vara preko fotke koju je dobila od njegovog prijatelja

Devojka po imenu Petra je nakon zabrinutosti zbog toga što joj se dečko na putovanju nije javio više sati, saznala groznu istinu. Kontaktirala je njegovog prijatelja i vrlo brzo zažaila zbog toga , shvativši da on tamo nije tako usamljen i da se ne provodi sa drugarima.

08.06.2022 12:00

DA LI VIDITE ISTO ŠTO I ONA? Devojka je saznala da je dečko vara preko fotke koju je dobila od njegovog prijatelja
Printscreen/TikTok/pets.hendrikse

Veza zahteva posvećenost, a ono zbog čega se neki vezuju je poverenje i misao da je osoba koju su odabrali pravi izbor za njih i da će joj bezuslovno verovati. Nažalost, to nije uvek slučaj. Praksa je pokazala da bezrezrvno verovanje partneru ponekad može biti „mač sa dve oštrice“ i da se itekako možete "opeći". Jedna devoka je na teži način saznala da ne može da veruje svom dečku i to sve zato što su njegovi prijatelji bili neoprezni.

Petra sa korisničkim imenom @pets.hendrikse je na TikToku podelila video sa slikom koju je dobila od prijatelja sad već bivšeg momka, koja na prvi pogled deluje bezazleno. Ono što su svi isprva videli je momak koji leži na krevetu i odmara. Međutim, kada je zumirala istu tu fotografiju, devojka je uočila jedan detalj koji ju je zaprepastio. Pored njegovog kreveta, na fotografiji se video i omot od kondoma, što je ona odmah protumačila kao prevaru i da njen dečko tamo nije sam. Ovo je zbunilo mnoge njene pratioce, a žene su bile razočarane i besne.

 

 

- Zbog ovoga sam ljuta na sve muškarce, a ni nemam dečka - rekla je jedna

- Ovo me potpuno razbesnilo - druga je dodala.

Petra je objasnila da je njen bivši partner otputovao sa prijateljima u zemlju sa velikom vremenskom razlikom i da se zabrinula jer se nije javljao 12 sati. Zatražila je od njegovog prijatelja informaciju da li je on dobro, nakon čega joj je stigla i fotografija koja je pokazala „da jeste“. Tako je i saznala za prevaru.

Iako su devojku kasnije prijatelji njenog bivšeg dečka razuveravali da je u pitanju bila šala i da su mu kondom namerno namestili kako bi se našalili i da je nikada nije do tada prevario niti bi, devojka je uverena u suprotno i želela je to da podeli sa svima. Video je vrlo brzo postao viralan i pogledalo ga je preko 14 miliona korisnika.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)