Ispovesti

Želela sam novu bradu, a ono što su mi uradili pretvorilo mi je život u pakao! SADA IMAM ĆUREĆI VRAT!

Svaka žena koja uradi neku korekciju na sebi želi da odmah vidi rezultate, međutim nekada je ceo proces do krajnjeg cilja bolan i često na oko neprihvatljiv.

11.06.2022 09:00

Želela sam novu bradu, a ono što su mi uradili pretvorilo mi je život u pakao! SADA IMAM ĆUREĆI VRAT!
Printscreen/TikTok/owhatawonderfulmarriage

Nije tajna da se mnoge žene podvrgavaju operaciji brade da bi je definisali i ukolinili višak sala. Kod nekih, hirurg odradi posao dobro, dok pojedine dame iz ordinacije izađu u još gorem izdanju i potpuno nezadovoljne svojim izgledom.

Većina njih ne bi kročile kod stručnjaka da znaju šta će na kraju dobiti. To se desilo Džodi Bizi Abrahams, koja se podvrgla proceduri topljenja masti na bradi, želeći da skloni salo i ima lepo konturisanu vilicu.

Međutim, ono što je nakon zahvata videla ju je potpuno šokiralo. Devojka je dobila ćureći vrat, odnosno, on je bio vidno otečen i deformisao joj je lice. Samo sat vremena nakon zahvata, Džodin vrat je bio čak 4 puta veći od prethodne veličine.

Printscreen/TikTok/owhatawonderfulmarriage

Džodi se nije nadala ovim nuspojavama

Devojka je objavila video, držeći se za vrat, pre nego što ga je pokazala i suzdržavajući se da prasne u smeh. Sve vreme je govorila da nema vilicu i da liči na ćurku. Ona je korisnicima pokazala rezultat nakon sat vremena od operacije, čime su mnogi bili šokirani.

Međutim, devojka je objasnila situaciju i da je to očekivani efekat zahvata, koji će, kako tvrde stručnjaci trajati 2 do 4 dana.  Video je pogledalo neverovatnih 1,1 milion korisnika i mnogi su podelili različite reakcije, od zabrinutosti do potpunog šoka nastalom situacijom. 

 

 

- I upravo sam se spremala da se prijavim za ovo! - napisala je jedna devojka u komentarima.

- Želim to da uradim, ali Bože moj, neću biti psihički spremna za to koliko će biti loše - bio je dugi komentar.

Mnogi, koji su se podvrgli istoj operaciji, podelili su neprijatna iskustva i to da nisu dobili željeni rezultat, te da je operacija čisto bacanje novca.

Drugi su se našalili i rekli kako je zgodno ovo uraditi tokom zime, jer se tada može nositi šal.

Devojka je kasnije objavila video sa novom bradom, odnosno, nakon određenog perioda, kada se otok potpuno povukao i ona sada izgleda onako kako je zamislila.

 

 

Njoj je čitav prethodni proces kroz koji je prošla, bio beskrajno simpatičan i smešan, a i dobila je samopouzdanje što je vidno na snimcima koje objavljuje.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)