Zanimljivosti

EVO ŠTA JE RECEPT ZA USPEH JEDNE OD NAJMOĆNIJIH ŽENA SVETA! Ovako izgleda svaki njen dan, neverovatno je kada ustaje!

Mnoge poznate ličnosti deluju kao da dolaze na posao kad im se prohte i da su za njihov izgled zaduženi drugi, a evo kako stvari stoje sa čuvenom urednicom najpoznatijeg modnog magazina na planeti, "Vog".

04.06.2022 20:00

EVO ŠTA JE RECEPT ZA USPEH JEDNE OD NAJMOĆNIJIH ŽENA SVETA! Ovako izgleda svaki njen dan, neverovatno je kada ustaje!
Tanjug/AP

Ona deluje poput ledene dame do koje se ne može dopreti i koja se večito krije iza naočara za sunce, pa čak i kad je u poseti britanskoj kraljici Elizabeti II - Ana Vintur, glavna je urednica "Vog" magazina i žena koja vodi život pun discipline i navika koje je sebi usadila još kao 18-godišnjakinja. Veruje se da je upravo to jedan od glavnih recepata za njen uspeh. Ona je pripadnica nežnijeg pola koja je već odavno pomerila granice položaja žene u društvu i uticaja i dama za koju je novinarka Ejmi Odel, napisavši njenu biografiju, navela kako na svetu verovatno ne postoji čovek koji Vinturovu ne bi prepoznao na ulici.

Ana Vintur je postigla ogroman uspeh kada je zasela u fotelju najpoznatijeg modnog magazina 1988. godine. Otad do danas ona odlučuje ko je u trendu, a ko ima modne promašaje u šou-biznisu i poslovnom svetu sa kojim je tesno povezana.

Istančan ukus za modu koji godinama neguje i po kojem je prepoznatljiva, voli da vidi i na drugima pa je ova modna kritičarka među poznatima izuzetno cenjena i viđena na mnogim događajimaa. Iako ima 72 godine Ana sa jednakom pažnjom kao i onda kada je započinjala karijeru prati modna izdanja javnih ličnosti i diktira šta će biti u trendu svake sezone.

Sa poznatom bob frizurom i šiškama kojima je verna decenijama, Ana je bila inspiracija mnogim autorima dokumentaraca i filmova poput „Đavo nosi Pradu“, gde ju je publici dočarala holivudska diva Meril Strip.

Novinarka koja se bavila njenim životom i koja je otkrila mnoge detalje o njoj, morala je da prikupi mnogo priča i da razgovara sa nebrojenim ljudima kako bi dobila jasnu sliku o modnoj ikoni. Ono što je otkrila o Ani, a veoma je interesantna informacija, jeste da ona svom izgledu i uspehu duguje izuzetno ranom ustajanju i nekim navikama koje svakodnevno primenjuje pre nego što prione na posao.

Ustaljena rutina ove dame koje se i danas nije odrekla jeste ustajanje u 5 sati ujutro, zatim vežbanje pola sata, odlazak kod frizera, pa onda na posao. Dva puta nedeljno ona igra tenis.

Radni dan Ane Vintur je izrazito dinamičan baš kao što je prikazan i u poznatom filmu i ona koristi kratku pauzu za ručak. Koliko je posvećena tome što radi, dokazuje i podatak da se navodno krajem 2000-ih podvrgla fejslifingu i da je uprkos modricama koje su bile posledica intervencije ona ipak već sutradan došla na posao. 

Kafa s mlekom i mafin od borovnice voli da su joj uvek nadohvat ruke. I pored toga što je izuzetno uspešna i predana poslu, ona je cenjena od strane zaposlenih jer nije šef koji naređuje već aktivno učestvuje u radu sa svima.

S druge strane, možda bi neko to pripisao aroganciji, dok bi drugi okarakterisali kao neposrednost, ali Ana se radije svojim radnicima obraća sa; „hej ti“, jer im ne pamti imena. 

Koliki je njen uticaj u šou-biznisu i poslovnom svetu, govori i podatak da nije želela na naslovnici "Vog"  magazina nekadašnju prvu damu Amerike Melaniju Tramp, dok je bez razmišljanja stavila Kim Kardašijan s tadašnjim partnerom Kanjeom Vestom.

Pojedini njoj naklonjeni mediji tvrde da iako deluje hladno i nepristupačno, ona je i majka i baka i navodno menja pelene svojim unucima. Ipak, ima i onih koji navode kako s rođenom ćerkom ne priča već godinama. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)