Lice

TO ŠTO SU MI UBRIZGALI U USNE JE POČELO DA SE POMERA U MENI: Ova očajna devojka je želela novi senzualni izgled, a doživela je pakao (FOTO, VIDEO)

Punjenje usana filerima definitivno nije za svakoga, a rezultati mogu da budu razočarvajući u šta se uverila i Tiktokerka Erin Vudharst.

08.11.2022 15:17

TO ŠTO SU MI UBRIZGALI U USNE JE POČELO DA SE POMERA U MENI: Ova očajna devojka je želela novi senzualni izgled, a doživela je pakao (FOTO, VIDEO)
Foto: Printscreen

Silikoni i fileri u ustima mogu da ulepšaju, ali i da upropaste izgled, a u to se najbolje uverila Tiktokerka Erin Vudharst. Ona je želela da ima senzualnije usne, pa je u pokušaju da zaseni mnoge upropastila izgled svojih prirodnih. Rezultat je izostao, a usledila je prava noćna mora. Usne su toliko bile prepunjene da su umeci počeli da se pomeraju unutar usana i da "migriraju". 

Takva pojava, koju estetski hirurzi zaista nazivaju "migracijom", dešava se kada se dermalni filer proširi na drugu regiju, odvojenu od oblasti u koju je injekcija ubrizgana. To migriranje filera na usnama dešava se upravo iz razloga prepunjenosti, tačnije kada se previše filera ubrizga u neko područje, što se dogodilo Erin. 

@erin.woodhurst Looks like I’ve ate a bee lol #botched ♬ Toxic - Britney Spears

Ta mlada žena se oglasila putem TikToka kako bi apelovala na druge pripadnice nežnijeg pola da budu oprezne, ali i realne u svojim željama.    

- Gledam kako mi se lice uništava zbog filera. Izgledam kao da sam pojela pčelu - zavapila je ona, a preneo britanski portal San.

Fotografije koje je podelila ubrzo su postale viralne, a usledila je i šokantna reakcija i kada je pokazala kako je izgledala pre intervencije, a kako sada. Na pojedinim delovima su njene usne postale bele, a na nekima natečene i u modricama. Unutar njih se smesa pomerala pri samom pokušaju da ta očajna devojka progovori.   

TikTok-erin.woodhurst

Erin Vudharst je uništila usne filerima

- Gledam kako mi se razdvajaju fileri na usnama i kako one otiču. Totalno sam upropašćena, gledam kako mi se razdvaja sadržaj u usnama - napisala je ona uz video za koji je dobila veliki broj komentara.

Erinin video je očigledno šokirao mnoge jer je brzo prikupio više od 105 hiljada pregleda. Dosad ima više od 6.000 sviđanja i na stotine deljenja. Korisnici TikToka bili su zapanjeni njenim usnama i prokomentarisali su da je bilo najbolje da ostavi prirodne usne bez ikakvih intervencija.

TikTok-erin.woodhurst

Pokajala se posle intervencije jer je izgledala kao da su je izujedale pčele 

- Toliko devojaka time uništava svoju lepotu -

- Bila si tako lepa, a upropastila si se -

- Ne mogu da gledam kako se uništavaš -

- Šteta, želela sam i ja to da uradim, ali sada mi ne pada napamet -

- Sama si kriva kada si remetila nešto što ti je bog u startu podario - bile su samo neke od kritika koje je nesrećna Erin morala da čita.

TikTok-erin.woodhurst

Pre intervencija filerima Erin je imala dovoljno bujne usne

Bonus video:

Komentari (0)