Šminka

JA SAM NAJVEĆI PREVARANT U GRADU! Pogledajte ko se krije iza ove šminke! (VIDEO)

Tiktokerka po imenu Redi izazvala je pravu pomamu na toj društvenoj mreži, a razlog je više nego jasan nakon što se odgleda njen najnoviji snimak.

08.11.2022 12:01

JA SAM NAJVEĆI PREVARANT U GRADU! Pogledajte ko se krije iza ove šminke! (VIDEO)
Foto: itsrady@Tiktok

Korisnica TikToka koja se predstavlja kao Redi, često objavljuje savete o šminkanju, a ono što ona zove magijom, budući da je "pravi" uz samo nekoliko poteza četkicama, ruku na srce, zaista je neverovatna.

Jedan njen video je, međutim, posebno privukao pažnju dama, ali i pripadnika muške populacije. Naime, na njemu je Redi snimala sebe bez grama šminke na licu. Iako lepo izgleda i u tako prirodnom izdanju, šok sledi samo nekoliko sekundi kasnije. U video-zapisu ona pokazuje kako izgleda nakon šminkanja, a razlika je takva da ćete posle gledanja njenog naloga na TikToka sigurno nekoliko puta protrljati oči u neverici da je reč o istoj osobi. Budući da je i sama svesna drastične razlike koju je napravila, u opisu videa sebe je nazvala najvećim prevarantom u gradu.

Ta šminkerka zaista izgleda neprepoznatljivo. Upoređujući dva njena izdanja, tek po nekim naznakama, uz oštro oko, može se primetiti da se radi o istoj osobi. 

Ta objava za kratko vreme je postala viralna, te je prikupila na hiljade komentara i pregleda na Tiktoku

- Nauči me da budem lepa - 

- Ovo je neverovatno - 

- Obožavam ovakve snimke - 

- Odlična je šminka, ti još lepša i sa njom i bez nje - samo su neki od komentara koji su se ređali na snimak mlade umetnice. 

Inače, ta šminkerka već neko vreme pokazuje svoje izuzetne veštine. Više od 100.000 pratilaca ima na Tiktoku, a svaki njen video broji nekoliko hiljada pregleda.

Jedan od popularnijih bio je i onaj koji je snimila za nedavno održanu Noć veštica. Nijedna maska nije mogla ni da parira onoj koju je napravila uz pomoć šminkerske tehnike kojom fantastično vlada.

Bonus video:

Komentari (0)