Telo

ONA IMA 45 KILOGRAMA I VISOKA JE SAMO 160 CM, ALI NJENE PRIRODNE GRUDI SU KAO ZA ŽENU OD DVA METRA: Muškarci kad me vide ne mogu da veruju da mi sve preliva iz kupaćeg kostima! (VIDEO)

Postala je zvezda zbog svojih oblina, ali ima problem koji mnoge šokira.

06.11.2022 15:05

ONA IMA 45 KILOGRAMA I VISOKA JE SAMO 160 CM, ALI NJENE PRIRODNE GRUDI SU KAO ZA ŽENU OD DVA METRA: Muškarci kad me vide ne mogu da veruju da mi sve preliva iz kupaćeg kostima! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/petiteshycharlotte

Žene se često međusobno upoređuju, te propituju koja ima koliko kilograma ili koliko je visoka, pa to projektuju na svoj željeni izgled. To je posebno aktuelno od kada su društvene mreže uzele maha, te postavile nove standarde lepote . Pomalo nerealni standardi dosta su uticali na samopouzdanje sve više dama, koje su postale nezadovoljne svojim izgledom. Jedna mlada influenserka pokazala je da uprkos nekim svojim "nedostacima", po tim nepisanim standardima, zaista voli svoje telo. 

Naime, tiktokerka koja objavljuje sadržaj pod nazivom Šarlot, šokirala je svoje pratioce objavama u kojima pokazuje svoje velike grudi . I dok ona sedi i pozira, svi pretpostavljaju da se radi o visokoj ili krupnoj i zgodnoj ženi, dok se ona ne uspravi ispred ogledala. Onda vide da zapravo pred njima stoji  devojka sitne građe poput devojčice.

 

 

Šarlot je visoka 160 cm i teška svega 45 kilograma. Međutim, za svoje grudi mora da kupuje grudnjak veličine 70 d, što je mnoge ostavilo u šoku. Objavljujući tako video u kojem pozira u bikiniju i drugoj provokativnoj odeći, Šarlot je napisala:

- Momci su iznenađeni kada saznaju - poručila je ova devojka.

 

 

Šarlot je otkrila kako je u srednjoj školi često bila meta napada svojih vršnjakinja jer je imala izuzetno male grudi. Sada je zavolela svoje telo, te ga često u svojim objavama eksponira. U snimcima se ne vidi lice devojke , ali je to čini i misteriozijom kod svojih pratioca. Devojka je otkrila da, pored toga što deluje drugima atraktivno zbog svoijh velikih grudi, muškarci žele da spavaju sa njom sve dok ne saznaju kako zapravo izgleda.

"Tvoja mačka se ne plaši da bude viđeno njeno lice, vreme je da to učiniš i ti. Znam da si lepa, učini to"

"Nisam očekivao da su toliko velike"

"Ovo je nemoguće"

"Pa...nisi lagala",  nadovezivali su se komentari ispod njenih objava.

 

 

Devojka je ljubitelj astronomije i knjiga, pa često objavljuje sadržaje dok drži knjigu u rukama. Ima mačku koja joj često pravi društvo u njenim objavama, te se muškarci šale na račun toga i kako bi voleli da su na njenom mestu. Svaki njen video je sličan i u prvi plan ona ističe to po čemu se razlikuje od drugih, svojim ogromnim grudima. Iako ima onih koji prosto ne mogu da veruju da na tako sitnoj konstituciji ona ima tolike grudi, mnogim muškarcima se, barem sudeći po komentarima, sviđa ovakav tip žene i podržali su je u njenom načinu izražavanja ljubavi prema sebi.

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)