Lice

TIKTOKERKA S VELIKIM NOSEM KONAČNO OTKRILA SVOJ LIK: Govore mi da sam zbog njega nakaza, ali nije me briga! (FOTO)

Devojka koja se na TikToku predstavlja kao Bejbi Tesa izazvala je salve reakcija nakon što je otkrila kako doživljava veličinu svog nosa.

bySrećna republika

30.10.2022 12:01

TIKTOKERKA S VELIKIM NOSEM KONAČNO OTKRILA SVOJ LIK: Govore mi da sam zbog njega nakaza, ali nije me briga! (FOTO)
Printscreen/TikTok/@baabytess

Dok se mnogim ljudima dešava da im je samopouzdanje narušeno zbog nekog fizičkog nedostatka, posebno ukoliko je on na licu, jedna devojka koja je i te kako poznata na TikToku rešila je da čitavom svetu pokaže kako ona nema ama baš nikakav problem sa svojim neuobičajeno velikim nosem. Na popularnoj društvenoj mreži ona se predstavlja kao Bejbi Tesa, a svi koji su ikada imali priliku da vide makar jedan njen post, znaju da je reč o veoma atraktivnoj devojci

I dok mnogima njen nos možda ne bi nikada u tolikoj meri zapao za oko, imajući u vidu da ona zna kako da se namesti za fotografisanje i snimanje, našli su se i oni kritičari koji su mladu influenserku žestoko iskritikovali, navodeći kako je "zbog velikog nosa prava nakaza". 

Želeći da tim dušebriznicima pokaže kako je ona sasvim srećna sa svim onim što joj je priroda dala, Tesa je rešila da u prvi plan svog novog snimka stavi upravo nos i otkrije kako on izgleda u svojoj punoj veličini. 

- Pokrijte ono što vam uništava lice - napisala je Tesa pored svog novog video-snimka, a koji je zapravo deo izaziva koji se širi TikTokom. 

U sklopu njega ljudi rukom prekrivaju neki svoj nedostatak na licu, a zatim ga u sledećem trenutku otkrivaju. Upravo to je mlada Italijanka uradila sa svojim nosem. 

Printscreen/TikTok/@baabytess

Mlada Italijanka Tesa ovako izgleda kada se slika izbliza i kada je njen nos u prvom planu 

Tesa ima 89,7 hiljada pratilaca i 4,8 miliona lajkova na TikToku.

- Ovde sam da kažem da volim svoj nos i ne bih ga menjala - napisala je ona uz novoobjavljeni snimak. 

Njen video je očigledno šokirao mnoge, jer je vrlo brzo postao viralan i sakupio neverovatnih 22,2 miliona pregleda. Uz to, ima 2,4 miliona lajkova, 63,3 hiljada komentara i 59,4 hiljada deljenja. Usledile su salve komentara, kao i podeljene reakcije. Iako su mnogi istakli kako je uprkos većem nosu ona i dalje i te kako lepa devojka, bilo je onih koji su je zamolili da to nikako više ne čini.

- Ne sviđa mi se ovaj trend, bukvalno si zapanjujuća - 

- Uhvatila si me nespremnog - 

- Omg ne, apsolutno nisi zapanjujuća - glasili su samo neke od negodujućih reakcija. 

Printscreen/TikTok/@baabytess

Tesa je svoj nos pokazala i iz profila 

Ona je zatim otkrila da ne sluša "trolove" i da ne brine šta takve osobe misle o njenom nosu.

Uz sledeći video-snimaka, gde je ona citirala gadan komentar koji je glasio: "Pogledaj tu devojku, ona ima veliki nos“, Tes je navela: „Bićeš zla, ali ipak lepa“. Aludirala je očigledno na komentar neke ženske osobe kojoj je pokušala da stavi do znanja da ona možda jeste fizički lepa, ali da joj svakako nedostaje ona unutrašnja lepota. 

Mladu Tiktokerku su zbog takvog stava mnogi i pohvalili i iskazali joj poštovanje zbog hrabrosti. 

- Zabavna činjenica: ništa ne uništava ničije lice. Ovo je naš hram. Standardi lepote su smešni!! - napisala joj je jedna pratiteljka na popčularnoj društvenoj mreži. 

Bilo je i onih koji su joj napisali kako je prelepa i da ne treba da se opterećuje bilo kakvim komentarima mrzitelja i nezadovoljnih ljudi. 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)