Zanimljivosti

PROCURILE FOTOGRAFIJE POZNATE PEVAČICE SA POČETKA KARIJERE! Da li biste prepoznali Šakiru?

Kolumbijska lepotica je prirodna crnka, što je mnoge iznenadilo, a da li vam se više sviđa njen raniji stili ili aktuelni?

17.01.2023 20:30

PROCURILE FOTOGRAFIJE POZNATE PEVAČICE SA POČETKA KARIJERE! Da li biste prepoznali Šakiru?
shutterstock.com

Čitav svet trenutno bruji o odnosu između pevačice Šakire i njenog sada već bivšeg partnera, fudbalera Đerara Pikea, što je kulminiralo izlaskom njene najnovije pesme u kojoj je ona žestoko napala oca svoja dva sina. Budući da joj nekadašnji izabranik nije ostao dužan, mediji, posebno oni tabloidni, slade se pričom koja se rasplamsala do neslućenih razmera. Tome doprinose i društvene mreže kojima su počeli da kruže snimci iz života  poznatog dvojca. U nizu mnogih je i zapis sa fotografijama pevačice kada je imala jedva 20 godina, pa i manje od toga.

Kada neko prvi put pogleda snimak, ali bez čitanja teksta ispod njega, teško da primeti da je reč o poznatoj kolumbijskoj pevačici s obzirom na to da su razlike u odnosu na Šakiru danas i te kako uočljive.

Ona je, naime, nekada bila brineta, ali je takođe negovala dugačku, gustu kosu. Bila je jednako lepa i privlačna, kao i danas, a krasio ju je prepoznatljivi osmeh. Što se tiče stila oblačenja, majice i džins koje je ranije nosila, danas su apsolutni trend

Ap photo

Mnogi smatraju da je pevačica s godinama sve lepša

Iako je Šakira godinama verna plavoj kosi njena prirodna boja je crna i reklo bi se da joj i ona savršeno stoji. 

Snimci koji su dospeli na TikTok oduševili su fanove, posebno mlađe generacije, koji se ne sećaju Šakire iz ranijeg peroda. Zato su brže-bolje mnogi iskoristili priliku da uporede pevačicu iz dva razdoblja i daju ocenu gde je lepša. 

- Njen stajing je sada u trendu -

- S godinama je lepša -

- Crna boja kose joj bolje stoji -

- Predivna je na svaki način, ali sjajno izgleda sa tamnom bojom kose -

- Kako vreme prolazi ona je sve bolja - komentarisali su korisnici mreže.

Mnogi su se složili da je Šakira bila lepa još kao devojčica i da je sazrevanjem njena lepota sofisticiranija. Prepoznali su njenu neverovatnu energiju kojom zrači na sceni, rekavši kako neguje prirodni izgled, bez estetskih korekcija, zbog čega je posebno lepa i jedinstvena. 

Šakirini fanovi su bili oduševljeni i njenim stajlingom i samopouzdanjem kojim je i ranije zračila i složili se da vreme nije uticalo na njenu lepotu. Pojedinci su je upoređivali sa sadašnjom Pikeovom devojkom, ali je većina pevačicinih fanova saglasna da ona ima svoju posebnu i prirodnu lepotu te da je "roleks bila i ostala".

BONUS VIDEO:

Komentari (0)