Zanimljivosti

ISPLIVALI EROTSKI FILMOVI SPRSKE GLUMICE: Tajnu je godinama krila, čak se i lažno predstavljala u javnosti! (FOTO)

Popularnu lepoticu gledali smo u kultnim serijama "Bolji život" i "Srećni ljudi", a iznenadiće vas koje su holivudske zvezde imale iste početke.

16.01.2023 18:01

ISPLIVALI EROTSKI FILMOVI SPRSKE GLUMICE: Tajnu je godinama krila, čak se i lažno predstavljala u javnosti! (FOTO)
YouTube/printscreen

Šarmantna glumica Vanesa Ojdanić uglavnom je igrala epizodne uloge u najpoznatijim srpskim filmovima i serijama poput "Boljeg života", "Srećnih ljudi", "Porodičnog blaga", "Balkan ekspresa" i mnogih drugih. Ona je, međutim, slavu sticala i u potpuno drugačijim ostvarenjima kinematografije.

U periodu od 1982. do 1984. godine Vanesa je snimila čak šest filmova za odrasle u kojima, verovali ili ne, nije imala sporedne i epizodne uloge. Ona se tada predstavljala kao Vanesa Damigu i u Grčkoj, gde je i snimala "vruće" kadrove, bila je veoma hvaljena za pokazan talenat.

YouTube/printscreen

Vanesu smo gledali u brojnim domaćim serijama

Glumica nikada javno nije pričala o tim svojim angažmanima, a veoma rano se povukla iz sveta glume. Njena poslednja uloga bila je 1998. godine kada je u seriji "Porodično blago" glumila konobaricu.

O Vanesinom životu se generalno malo toga zna, posebno jer nikada nije ostvarila zapaženu ulogu u domaćoj kinematografiji, pa je uvek bila ispod radara javnosti i medija.

YouTube/printscreen

Vanesa nije imala problema da se obnaži pred kamerama

Kada je otkriveno da je glumila u grčkim erotskim filmova mnogi su bili šokirani zbog tih saznanja, posebno jer smo je gledali u popularnim porodičnim serijama.

Međutim, možda ta Vanesina putanja karijere ne bi trebalo da nas čudi, budući da je poznato da su i neke od najpoznatijih holivudskih zvezda takođe prošle isti put.

Tanjug/AP

Kameron Dijaz nije mogla da sakrije svoju prošlost 

Među njima je i Kameron Dijaz koja je snimala filmove za odrasle pre nego je postala slavna i odigrala glavne uloge u komedijama poput "Svi su ludi za Meri" i "Čarlijevi anđeli". Kada se proslavila 1994. filmom "Maska", Kameron je otkupila prava na svoje filmove za odrasle tako da nisu dostupni javnosti.

Ap photo

Silvester Stalone za 200 dolara glumio je u erotskom filmu

Silvester Stalone koji je poznat po ulogama akcionih junaka Ramba i Rokija, nekad je bio zvezda filma za odrasle "The Pary at Kitty and Studs". Snimanje je trajalo dva dana, a glumac je za svoju ulogu dobio 200 dolara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.  

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)