Zanimljivosti

ANA KOKIĆ U DONJEM VEŠU, NIKAD IZAZOVNIJA: Pevačica otkrila ko se krije iza objektiva, društvene mreže izgorele nakon njenih reči(FOTO)

Popularna pevačica objavila je serijal laskavih fotografija, a jedan član njene porodice odgovoran je za to!

14.01.2023 19:01

ANA KOKIĆ U DONJEM VEŠU, NIKAD IZAZOVNIJA: Pevačica otkrila ko se krije iza objektiva, društvene mreže izgorele nakon njenih reči(FOTO)
instagram-anakokicmusic

Pevačica Ana Kokić (39) pravi dobru atmosferu u klubovima gde god da nastupa, ali jednako koliko osvaja glasom, osvaja i stasom. Džepna Venera, kako su je mnogi prozvali, posebno se istakla u muzičkom šou programu "Tvoje lice zvuči poznato" gde je dokazala da je izvrstan vokal, ali da poseduje i veliki talenat za glumu, tarnsformaciju i ples.  Ana je tokom takmičenja dovela svoj izgled do savršenstva te se danas smatra jednom od najatraktivnijih na muzičkoj sceni.

instagram-anakokicmusic

Ana Kokić uvek u zavodljivom izdanju

 

Fanove neretko obraduje provokativnim fotografijama u kojima podjednako uživaju kako muškarci, tako i žene. Čini se da su ovakva Anina izdanja češća od kada se razvela od Nikole Rađena.Samo nekoliko dana nakon što je pevačicin bivši ponovo stao na ludi kamen, ona je objavila set fotografija od kojih zastaje dah. Na njima je u donjem vešu, a njene bujne obline došle su do izražaja. Preko svega ona je samo ogrnula jaknicu od perja i to u crnoj boji. Kosu je zalizala, a šminka je bila neutralnija. Ana ne krije da često ume sama da se sredi za nastupe, tako da je tokom dugogodišnje karijere postala pravi maher što se šminke i firzure tiče.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic)

 

- Jedna od važnijih stvari u životu je da imate sestru koju možete da maltretirate da vas slika! Hvala Maji Kokić i izvini što sam te namučila! - napisla je pevačica i tako otkrila "krivca" za nove fotografije koje su obradovale brojne fanove.

- Prezgodna, preslatka, preseksi! -

- Prava si bombonica -

- Top si, Anči! -

- Prava bomba! -

- Vauuuuu, ovo je super! - samo su neki od brojnih komentara ispod ove Anine objave na Instagramu.

Ana je ušla u Novu 2023. godinu lepša i zadovoljnija nego ikada, a ako je suditi prema njenim objavama, prve dane godine provela je radno i uspešno. I dok su mnogi spekulisali da je za njen zavodljivi osmeh i atraktivan mladalački izgled zaslužan novi muškarac, Kokićeva je ostala misteriozna i dalje.

- Zanimljiv početak godine! Puno smeha, veselih ljudi, muzike, prijatelja, dobrih vina... Oseća se radost u vazduhu - navela je Ana i ostala misteriozna do kraja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic)

 

Izgleda da nju nije mnogo dotakla činjenica da njen bivši suprug i bivši vatrepolista Nikola Rađen čeka sina sa pevačicom Milicom Ristić, kojom se nedavno i oženio. Ana i Milica se čak prate na Instagramu, a po Nikolim rečima ponekad se i čuju telefonom, pa izgleda da je pevačica uveliko prebolela bivšeg.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)