Zanimljivosti

BRED PIT OTKRIO SA KOJOM ŽENOM JE NAJVIŠE UŽIVAO U VOĐENJU LJUBAVI: Anđelini se ovo nikako neće dopasti!

Holivudski zavodnik i danas se seća scena koje je snimao na početku karijere sa glumicom Šalan Mekol, koja mu je u to vreme bila devojka, a imala je samo 15 godina.

10.01.2023 17:01

BRED PIT OTKRIO SA KOJOM ŽENOM JE NAJVIŠE UŽIVAO U VOĐENJU LJUBAVI: Anđelini se ovo nikako neće dopasti!
Tanjug/AP

Bred Pit (59) i na pragu sedme decenije oduzima dah ženama širom planete. Tokom bogate glumačke karijere on je snimao brojne seksi scene sa nekim od najlepših žena na svetu. Međutim, kako je priznao, za njega lično najveće uživanje bilo je kad je snimao intimnu scenu sa svojom tadašnjom devojkom Šalan Mekol (50).

Ljubav iz mladosti 

Iako je sa Anđelinom Džoli snimao vrele scene u filmu "Gospodin i gospođa Smit" Bred se najradije seti scena sa svojom nekadašnjom devojkom. 

- Bilo je to na snimanju serije "Dalas". Morao sam da se valjam po senu u štali i baš sam uživao snimajući seksi scene sa Šalan - otkrio je Bred Pit.

On se pojavio u četiri epizode tada ultra popularne serije u periodu između 1987. i 1988. Igrao je lik Rendija, Šalaninog dečka. U to vreme njih dvoje su bili u ljubavnoj vezi, iako je ona imala samo 15 godina. Inače, u to vreme šarmantni Pit bio je tek na početku holivudske karijere a njegovo pojavljivanje u čuvenoj seriji nije čak ni ubeleženo u njegovoj zvaničnoj biografiji. 

Po svemu sudeći Šalan je ostala u lepom sećanju holivudskom zavodniku kad se i danas, 36 godina kasnije, sa osmehom na licu seća njihove ljubavne veze iz mladosti i snimanja serije. 

Podsetimo, posle kraha braka sa Anđelinom Džoli s kojom ima šestoro dece, holivudski zavodnik je nedavno uplovio u romansu sa Ines De Ramon.

Povlači se iz Holivida?

Američki mediji bruje kako je Pit navodno najavio povlačanje iz Holivuda. Pozivajući se na bliske prijatelje glumca on je navodno rekao kako samo želi mir i da zato ozbiljno razmišlja o napuštaju Amerike i Holivuda.

Bred razmišlja o odlasku iz Holivuda i preseljenju u Francusku, gde bi se bavio vinogradom, umetnošću i izradom nameštaja... Samo želi da živi u miru -  pišu američki mediji, pozivajući se na njegove bliske prijatelje.

Međutim, čuveni glumac se nije zvanično izjašnjavao po tom pitanju, a ovih dana je zauzet promocijom svog najnovijeg filma "Vavilon".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)