Zanimljivosti

IZVUKLI SU SLUŽAVKU IZ KUĆE I POKAZALI JOJ NA TRAVNJAK: Usledio je vrisak, a zatim i suze! (VIDEO)

Način na koji je moćna američka porodica odlučila da obraduje svoju dugogodišnju služavku za novogodišnje i božićne praznike dirnula je mnoge.

16.01.2023 19:30

IZVUKLI SU SLUŽAVKU IZ KUĆE I POKAZALI JOJ NA TRAVNJAK: Usledio je vrisak, a zatim i suze! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/stephhollman

Stefani Holman, filantropka i jedna od osnivača Holman Fondacije, pokazala je koliku ljubav i zahvalnost oseća prema svojoj kućnoj pomoćnici, koja je kod njene porodice zaposlena već godinama, a snimak koji je zatim postavila na društvene mreže rasplakao je ljude širom sveta, čak i one najtvrđeg srca. Iako su ponekad žene koje se bave poslom služavke prilično zanemarene, pa i na margini, bogata Holman familija iz američke države Oklahome pokazala je da oni svoju pomoćnicu tretiraju kao člana porodice.

Holmanovi su odlučili da za ove novogodišnje praznike ne kupuju jedni drugima poklone, već da taj novac ulože u pribavljanje automobila za kućnu pomoćnicu. Kada su ga dovezli ispred vile najpre su nju izveli u dvorište i pokazali joj vozilo, a zatim joj je prišao najmlađi član porodice i pružio joj ključeve automobila. Ona je u trenu vrisnula, a suze su počele da joj se slivaju niz lice. Rekla je nešto na španskom, a potom zagrlila poslodavca. 

Njena reakcija ganula je sve koji su pogledali snimak.  

Printscreen/Tiktok/stephhollman

Žena je bila zatečena poklonom koji ju je čekao ispred kuće

- Deca su mi rekla da je ovo bolji poklon od bilo kog koji su dobili - napisala je u objavi Stefani, gazdarica kuće.

Snimak koji se pojavio na TikToku ima više od 2 miliona sviđanja, a ljudi su bili oduševljeni gestom imućne porodice. 

- Ovo je toliko slatko i neverovatno! Svi imate zlatna srca! -

- Vi i vaš suprug ste tako divni ljudi. To je toliko lepo. Bog neka blagoslovi vas i porodicu -

- Kao Hispanka kažem hvala što je tretirate sa ljubavlju i dobrotom. Ona se definitivno oseća kao član porodice -

- Volim gest ovog dečaka, toliko je bio srećan - komentarisali su korisnici mreže.

Neki od korisnika su rekli da nije u pitanju materijalni momenat u celoj priči već da roditelji ispravno postupaju i decu od malih nogu uče ljubaznosti i dobroti. Mnogima je to bio primer kako treba postupiti u slučaju ukoliko je neko u mogućnosti da na takav način obraduje svoje osoblje. Tiktokeri su rekli da je ovo za gospođu bio možda najbolji Božić, pogotovo što se u snimku vidi kako se moli i zahvaljuje ljudima. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)