Zanimljivosti

OŽENIO SE KANJE VEST: Reper se u tajnosti venčao sa svojom radnicom, svi pričaju kako je ista Kim (FOTO)

Nakon razvoda od popularne starlete, problematičan muzičar ponovo je uplovio u bračne vode.

13.01.2023 16:30

OŽENIO SE KANJE VEST:  Reper se u tajnosti venčao sa svojom radnicom, svi pričaju kako je ista Kim (FOTO)
Ap photo

Poznati i kontroverzni reper Kanje Vest od razvoda sa Kim Kardašijan ne miruje kada je ljubav u pitanju. Nekoliko puta je viđen sa poznatim i manje poznatim lepoticama. Svi su mislili da neće pronaći sreću nakon poznate starlete i rijaliti zvezde.

Tanjug/AP

Da li je Kanje Vest preboleo Kim Kardašijan?

 

Kanje je već nekoliko puta viđen u društvu anonimne brinete, te su spekulacije o tome da mu je ona nova izabranica bile sve glasnije. Dok se u javnosti raspravljalo o tome da li je ona njegova nova devojka, kao bomba je odjeknula informacija da se reper u tajnosti oženio.  Nova ljubav kontroverznog muzičara je Bjanka Ćensori, diplomirani arhitekta, koja je već nekoliko godina zaposlena kao dizajner u njegovoj kompaniji.

Par je imao ceremoniju venčanja kako bi obeležili i proslavili svoju ljubav, ali s druge strane nisu podneli venčani list kako bi brak učinili i zakonski važećim, piše TMZ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daily Mail (@dailymail)

Ono što je privuklo još više pažnje jeste da svi komentarišu kako Bjanka neodoljivo podseća na Kim Kardašijan. Izgleda da je i pored sve drame koju su imali i dalje nije preboleo u potpunosti.  Zanimljivo je i to da je Bjanka, baš poput Kim, dugu tamnu kosu ofarbala u plavo i tome još više podsetila na poznatu rijaliti zvezdu.

Ovim povodom Kim Kardašijan se još uvek nije javno oglašavala, a kako su prethodnih meseci vodili ratove javno putem društvenih mreža, nije neočekivano da se u narednim danima neko od bivših supružnika oglasi ovim povodom i nastavi novu javnu dramu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)