Zanimljivosti

ZAJEDNIČKO STARATELJSTVO JE TEŠKO, ŽELIM DA IH ZAŠTITIM: Kim Kardašijan kroz suze ispričala kako će jednog dana deci priznati kakav je Kanje

Rijaliti zvezda progovorila je o odgajanju naslednika sa bivšim suprugom koji je sve više na meti javnosti zbog kontroveznih ispada.

27.12.2022 16:02

ZAJEDNIČKO STARATELJSTVO JE TEŠKO, ŽELIM DA IH ZAŠTITIM: Kim Kardašijan kroz suze ispričala kako će jednog dana deci priznati kakav je Kanje
youtube/Angie Martinez

Poslednjih meseci svedočil smo nebrojanim ispadima repera Kanje Vesta. Njegovo ponašanje, postupci u javnosti, objave na društvenim mrežama naišli su na brojne osude. Za to vreme on i njegova bivša supruga Kim Kardašijan su vodili borbu za starateljstvo na njihovo četvoro dece koje su nazvali Nort (9), Senta (7), Čikago (4) i Psalma (3).

Srećna republika

Kim Kardašijan i Kanje Vest imali su buran razvod

 

Sada je rijaliti zvezda otvorila dušu i ispričala sve o zajedničkom stareteljstvu koje deli sa Kanjeom, a što u poslednje vreme nije nimalo lako.

-Imala sam najboljeg oca, imam najlepše uspomene i najveće iskustvo i to je sve što želim svojoj deci, sve dok to mogu da imaju. Zajednično starateljstvo zaista je mnogo teško - rekla je Kim Kardašijan, a piše Dejli Mejl.

-To je ono što bih želela za njih. Ako ne znaju šta se priča ili šta se dešava u svetu, zašto bih im donosila takvu energiju?- zapitala se rijaliti zvezda.

Kim se nadovezala na to da pazi šta javno govori o bivšem suprugu jer je svesna da će njihova deca to jednog dana pročitati ili čuti. Kako je objasnila, veruje da će joj deca biti zahvalna jednog dana jer u ovom intervjuu nije bila preoštra prema njihovom ocu.

Istakla je da njeni i Kanjeovi naslednici zahvaljujući njoj ne znaju šta se dešava u spoljnjem svetu aludirajući na skandale koje reper sve češće pravi. Štitiće ih od toga dok to bude bilo moguće, a onda će im ispričati sve.

Foto: Shutterstock

Kim Kardašijan i Kanje Vest bili su jedan od najmoćnijih parova u šoubiznisu

 

Podsetimo, Kim Kardašijan i Kanje Vest bili su jedan od najpopularnijih šoubiznis parova i delovalo je kao da će dočekati starost zajedno. Međutim, njihova idilična priča odjednom je krenula da se urušava i to pred očima javnosti. Nizali su se skandali jedan za drugim, a onda je usledio kraj. Kim Kardašijan i Kanje Vest razveli su se ove godine posle osam godina braka.

Srećna republika

Nakon razvoda svako je krenuo svojim putem ali ne i bez skandala

 

Nakon razvoda svako je krenuo svojim putem, međutim, to ih ne sprečava da i dalje pune medijske stupce svojim međusobnim prepucavanjima, svađama i dramama u koje je uključena i cela porodica Kardašijan- Džener.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)