Zanimljivosti

KIM IZDALA ZABRANU PRILASKA MUŠKARCU JER TELEPATSKI KOMUNICIRA SA NJOM: Kardašijanka strahuje da će je ubiti!

Nije prvi put da se Kim suočava sa progoniocima, koji narušavaju njen svakodnevni život i rutinu, sada je rešila da preseče ovu agoniju.

06.12.2022 20:01

KIM IZDALA ZABRANU PRILASKA MUŠKARCU JER TELEPATSKI KOMUNICIRA SA NJOM:  Kardašijanka strahuje da će je ubiti!
Profimedia

Oko rijaliti zvezde Kim Kardašijan uvek kruže nove informacije, ali i šokantni detalji iz života, na koje javnost ne ostaje ravnodušna. Poslednja u nizu informacija koje su šokirale sve je da je jednom čoveku izdata zabrana da prilazi rijaliti zvezdi koji tvrdi kako je bio u telepatskoj vezi sa njom. Endrjuu Persaudu zabranjeno je da kontakira Kim i on će morati narednih pet godina da se drži podalje od nje na čak najmanje 100 metara, navodi TMZ.

Da stvar bude nebuloznija, Kim tvrdi da ga nikada nije srela ali da je zabrinuta zbog toga što bi mogao da postane nasilan, jer je tvrdio kako je naoružan. Prema toj naredbi o zabrani Perso ne sme da poseduje nikakvo oružje i mora da preda sve što ima policiji. Kako prenose mediji, ovo nije prvi put da se Kardašijanka "obračunava" sa progoniteljima, strah je postojao i pre. 

Prošle godine je njeno obezbeđenje na imanju Hajden Hils uhapsilo Nikolasa Konstanca. On je prethodno rijaliti zvezdi poslao dijamantski prsten i tabletu Plan B za jutro posle. Pošto je već imao petogodišnju trajnu zabranu prilaska Kardašijanki, on je uhapšen zbog ometanja i kršenja te zabrane. 

Pre šest godina Kim je doživela pravu dramu nakon što su joj provalnici upali u hotelsku sobu dok je bila na Nedelji mode u Parizu. Ukrali joj nakit od 10 miliona dolara. U jednoj od svojih izjava ona je rekl kako je sve što nosi od nakita lažno i pozajmljeno. 

 

 

- Ne mogu da spavam ako imam nakit u sefu, ili novac, ii bilo šta u svojoj kući. Ja jednostavno ne živim tako svoj život. - dodala je ona. 

Osim toga što je postala opreznija i pojačala svoju sigurnost Kim je istakla kako je više ne usrećuju materijalne stvari poput "najkul automobila i skupocene odeće" te da se sada to promenilo. Rijaliti zvezda je navodno počela drugačije da gleda na život.

- Pozitivno gledano ja sam sada zbog toga druga osoba, na najbolji način. Stvari koje sam cenila, pre nego što se to dogodilo, su bile potpuno drugačije od onoga što cenim sada. Zabavno je oblačiti sve ovo, ali me materijalne stvari više ne ispunjavaju. - rekla je tom prilikom Kim.

 

 

Da ju je traumatični incident potpuno promenio pa čak i kad je u pitanju njen odnos sa sestrom Kloi govori i to da je upravo ona uvidela značajne promene kod Kim jer se ona sada mnogo više posvećuje odnosima sa porodicom i prijateljima, te više ceni vreme provedeno sa njima. Ona sada daje prednost porodici u odnosu na događaje i crvene tepihe gde bi inače briljirala i dominirala.

- Naš odnos se značajno promenio - istakla je Kloi. 

Rijaliti zvezda je više puta bila meta sličnih "napada" i proganjanja ljudi. U maju ove godine, takođe, je podnela zahtev za zabranu prilaska nepoznatoj osobi koja joj je poslala 30 pretećih pisama u kojim je čak najavljivala ubistvo nje i njenog tadašnjeg dečka Pita Dejvidsona. To je kako je rijaliti zvezda rekla uticalo na njenu psihu i prolazila je kroz teške emotivne krize.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)