Zanimljivosti

HARI UDARIO NA KRALJEVSKU PORODICU BRUTALNIJE NEGO IKAD! Vilijam se od ovog neće oporaviti: Poveli su rat protiv moje Megan (VIDEO)

Najnoviji trejler dokumentarnog filma o princu Hariju i Megan Markl izazvao je šokantne reakcije u svetskoj javnosti, a britanski mediji navode da najgore tek dolazi.

05.12.2022 20:01

HARI UDARIO NA KRALJEVSKU PORODICU BRUTALNIJE NEGO IKAD! Vilijam se od ovog neće oporaviti: Poveli su rat protiv moje Megan (VIDEO)
Alexi Lubomirski via AP

Dokumentarni film o britanskom princu Hariju i njegovoj supruzi Megan Markl izlazi 8. decembra, međutim, najnoviji trejler za to ostvarenje, koje je danas ugledalo svetlost dana, dokaz je da moćnoj kraljevskoj porodici tek sledi drama i da je mladi kraljević spreman da udari nikad snažnije na sve njene članove, iako se prethodnih nedelja verovalo da će "spustiti loptu" nakon smrti kraljice Elizabete II.

Naime, u novoobjavljenom snimki Hari se nikad snažnije suprotstavlja osnovnim stavovima kraljevske porodice, tvrdi da su podmetnute priče o njemu i njegovoj supruzi "protiv koje je Dvor pokrenuo rat", a život u Bakingemu opisuje kao prljavu igru. Kako je naglasio, samo on i Megan znaju pravu istinu i šta su sve preživljavali u Londonu. 

U tizeru su prikazani i kadrovi u kojima Harijevu pokojnu majku, princezu Dajanu, kao i Kejt Midlton, opsedaju paparaci. Princ Hari, takođe, govori o bolu i patnji kroz koje prolaze žene koje se udaju u kraljevskoj porodici i počnu život u palati. 

YouTube/printscreen Netflix

Megan uplakana govori o strahu koji je preživela zbog paparaca

Tu nije kraj burnim snimcima. U jednom trenu čuje se kako prijatelj para govori i o mržnji koju su Hari i Megan trpeli, posebno kada je ona bila trudna sa njihovom ćerkom Lilibet. Osude "okupane" rasiszmom bile su samo deo užasa koji je uneo dodatni nemir u njihov život. Nakon serije novinskih natpisa o njima, Megan je uplakana progovorila.

- Shvatila sam da me nikada neće zaštititi od ovoga - kroz suze je govorila Marklova, dok je Hari potresnim glasom konstatovao:

printscreen/instagram.com

Od obožavane do prognane Megan Msrkl

- Bio sam prestravljen, nisam želeo da se istorija ponovi - rekao je princ aludirajući na sudbinu koju je doživela njegova majka Dajana. 

Kadrovi dalje idu ka tome kako je nakon veridbe javnost bila oduševljena mladim parom. U to vreme je Megan u medijima najavljivana kao velika zvezda. Međutim, onda se sve promenilo u trenu, navodi se u dokumentarcu, a tada se prikazuje fotografija na kojoj su kralj Čarls III sa suprugom Kamilom i Vilijam i Kejt.

- Postoji hijerarhija porodice, to nekako funkcioniše, ali ima i podmetanja priča, to je prljava igra - istakao je Hari. 

Čini se da su te njegove reči najsnažnije odjeknule u javnosti, a britanski Dejli mejl navodi kako će izjave mladog kraljevića verovatno najviše zaboleti njegovog rođenog brata, princa Vilijama, koji će se osetiti lično prozvanim pomenutim dokumentarcem. 

Kraj trejlera završava se rečima koje nagoveštavaju da će princ Hari tek izneti prljav veš porodice, te da to neće biti nimalo prijatno za gledanje. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)