Zanimljivosti ZBOG VILIJAMA PLAČE CELA BRITANIJA: Potez princa dira direktno u srce, spomenuo je i pokojnu majku! (FOTO) 19:30
Odrasli ŽENA SLAVNOG MUZIČARA PRVI PUT PROGOVORILA O RAKU KRVI OD KOGA BOLUJE: Ne mogu da pevam više od 2 pesme! 15:10
Zanimljivosti ELIZABET TEJLOR UMALO DA AFERU SA BARTONOM PLATI GLAVOM: "Neću da te ubijem, previše si lepa!", pričao bi mi na nišanu! 19:40
Moda SELIN DION NOSI OBUĆU OD BROJA 36 DO 41: "Nikada ne pitam za veličinu, iako mi u njima ovako izgledaju stopala!" (VIDEO) 18:40
Zanimljivosti ZLOSTAVLJANA OD DETINJSTVA, POKUŠALA DA UBIJE DADILJU: Pamela Anderson je preživela pakao, danas živi sa psima 20:01
Odrasli DETALJI DRAMATIČNE BORBE SELIN DION: "Ne mogu da hodam, ni da pevam ali ne odustajem od borbe" 18:30
Zanimljivosti ČUVENI GLUMAC BRUTALNO ZLOSTAVLJAN U DETINJSTVU: "Otac mi je bio nacista, meni i bratu je radio jezive stvari"! (VIDEO) 08:58
Zanimljivosti OVO JE NOŽ U SRCE VILIJAMU! Hari izneo šokantne informacije o bratu: Vrištao je na mene, a moja Megan je bolje od njega za dobrobit naroda! 13:01
Zanimljivosti ŠOKANTNA ISPOVEST MEGAN MARKL: Nikada nisam bila lepotica! A evo šta je njena majka znala o Hariju! (FOTO) 11:01
Zanimljivosti "BOMBA" ZA KRALJEVSKU PORODICU! Objavljen dokumentarac od kog je drhtala cela Britanija, svetski mediji u šoku: Ovo je rat sa Vindzorom! (FOTO) 12:12
Zanimljivosti OVO ĆE SLOMITI ČARLSA: Pogledajte koji je komad nakita nosila Megan Markl u srcu Njujorka samo nekoliko sati nakon novog udara na kraljevsku porodicu! (FOTO) 18:01