Zanimljivosti

HOĆE DA UBIJU MEGAN MARKL?! Komesar policije izneo zastrašujuće tvrdnje, Hari hitno taži obezbeđenje za porodicu! (FOTO)

Vojvotkinja od Saseksa privlači pažnju kako kroči na tlo Velike Britanije, međutim, sada ima razlog za bojazan zbog toga jer joj je ugružena bezbednost.

30.11.2022 19:02

HOĆE DA UBIJU MEGAN MARKL?!  Komesar policije izneo zastrašujuće tvrdnje, Hari hitno taži obezbeđenje za porodicu! (FOTO)
Printscreen/The Sun

Kralj Čarls III koji je došao na tron Velike Britanije posle kraljice Elizabete II, odlučio je da odbeglom sinu Hariju i njegovoj nevesti Megan Markl ukine sve titule i povlastice koje bi inače imali kao članovi kraljevske porodice. Samo jedna od stavki koja posebno pogađa par je i obezbeđenje koje im je ukinuto. Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl možda nije omiljena u Velikoj Britaniji ali niko nije očekivao da će joj u bilo kojem trenu biti ugrožen život. Sada su stigle osnovane pretnje, a to je potvrdio i sam vrh policije.

- Tačno je da je Megan dobila jezive pretnje . Smatramo ih veoma verodostojnim i ukoliko bi ih ozbiljnije razmatrali Megan bi trebalo da se konstantno oseća zabrinutom za sopstvenu bezbednost i život. Pojedinci će čak biti i krivično gonjeni - rekao je Nil Basu, odlazeći pomoćnik komesara Metropoliten policije za Kanal 4.

Ove pretnje bacaju novo svetlo na pokušaj princa Harija da dobije automatsku policijsku zaštitu za svoju porodicu kada su u Velikoj Britaniji. Hari je čak istakao da će sam plaćati obezbeđenje, bar dok su u Engleskoj, ali njegove reči izgleda da nisu ozbiljnije shavćene. 

Princ Hari istrajan je u nameri da povrati zvanje članova kraljevske porodice, bar za naslednike princa Arčija i princezu Lilibet. Budući da su pretnje Megan Markl već zabrinjavajuće, postavlja se pitanje njene bezbednosti, kao i bezbednosti cele porodice. 

 

 

Inače, Megan je već neko vreme na udaru britanske štampe, a kako se čini to se neće skoro zaustaviti. U Americi je proslavljen Dan zahvalnosti 24. novembra. U duhu tog dana britanski mediji, podsetili su se kako je vojvotkinja od Saseksa provela taj dan 2019. godine i kritikovali je zbog toga. Bivša američka glumica Megan Markl, provela je Dan zahvalnosti, tako što je u Ženskom centru u Vašingtonu pripremala hranu za 300 žena bez krova nad glavom, objavio je Dejli Mejl.

Vojvotkinja od Saseksa pojavila se u krajnje ležernoj odeći, noseći kačket, te je odmah prionula na posao. Britanski mediji nisu bili očarani njenim potezom, te su odlučili da je urnišu naslovima i tekstovima, u kojima je prozivaju. Dejli mejl tvrdi da je neumesno da žena koja živi u vili od 14 miliona dolara u Kaliforniji, pomagala u pripremi besplatnog ručka. Kako ističu ironija njenog poteza može se osetiti u vazduhu. 

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)