Zanimljivosti

DA LI JE MOGUĆE DA JE I SUZE NAPLATILA? Megan Markl razbesnela javnost zbog detalja na fotografiji, a tek što su prevarili i kraljicu Elizabetu, šok?! (FOTO)

Svaki trenutak vojvotkinja od Saseksa koristi za reklamu, tvrde mnogobrojni korisnici interneta koji su na najnovijim njenim fotografijama primetili nešto zaista iritantno.

04.12.2022 16:01

DA LI JE MOGUĆE DA JE I  SUZE NAPLATILA? Megan Markl razbesnela javnost zbog detalja na fotografiji, a tek što su prevarili i kraljicu Elizabetu, šok?! (FOTO)
Tanjug/AP

Još samo nekoliko dana ostalo je do početka prikazivanja dokumentarca o kontroverznim članovima kraljevske porodice, princu Hariju i njegovoj supruzi Megan Markl. Dok britanska, ali i svetska javnost odbrojava do 8. decembra kada će prvi snimak biti pušten u etar, vojvotkinja od Saseksa već je uspela da ponovo iznervira javnost.

Naime, trejler koji je najavio dokumentarac prikazao je njene trenutke s Harijem koje javnost nikad nije videla, poput fotografija iz njihove kuće u Montesitu i zapisa s kraljevske svadbe.

Između ostalog, pojavila se fotografija Megan koja, čini se, plače s rukama na licu, a iza nje na fotelji stoji ćebe brenda Hermes, koje košta oko 3.000 dolara. Ta fotografija izazvala je salve komentara na društvenim mrežama, a nijedan nije bio pozitivan.

- Plače jer je htela Šanel - 

- Ova žena toliko želi da bude relevantna, ali dušo, ja nikad nisam plakala pored Hermes ćebenceta - 

- Trebalo bi da pokrenemo akciju da kupi još jedno ćebence, niko ne bi trebalo da živi ovako - samo su neki od komentara.

Čini se da svakim novim potezom koji čine "odbegli" članovi kraljevske porodice još više kvare iole pristojnu sliku koju svetska javnost ima o njima. 

Inače, nije samo to sporna stvar zbog koje je javnost osudila Megan i Harija. Kako Miror prenosi, delovi Bakingemske palate, a koji će po prvi put biti javnosti prikazani, snimljeni su bez dozvole kraljice Elizabete II. U izveštaju se navodi da postoji određen protokol za takva snimanja, a nijedno ne može da se obavi bez dozvole monarha, što je u periodu snimanja bila kraljica Elizabeta II.

Britanski mediji pišu i da vojvotkinja i vojvoda od Saseksa nisu imali ispravnu dozvolu za snimanje, ali su očigledno po svaku cenu želeli da neki kadrovi na dan njihovog venčanja budu zabeleženi i u prostorijama palate. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)