Zanimljivosti

RAZVOD KIM KARDAŠIJAN I KANJE VESTA U SENCI SKANDALA ZBOG "BALENSIJAGE": Da li je dogovor bivših supružnika skretanje pažnje zbog skandalozne kampanje modnog brenda?

Iako se par razveo još u martu, u međuvremenu su se dogovarali o starateljstvu nad decom, te imovinom koju s stekli, a sada je i to završeno. Međutim, postavlja se pitanje da li je vreme za okončanje spora slučajno ili namerno isplanirano.

30.11.2022 11:01

RAZVOD KIM KARDAŠIJAN I KANJE VESTA U SENCI SKANDALA ZBOG "BALENSIJAGE":  Da li je dogovor bivših supružnika skretanje pažnje zbog skandalozne kampanje modnog brenda?
Foto: Shutterstock

Razvod Kim Kardašijan i Kanjea Vesta, prethodnih meseci je pomno praćen u javnosti. Spekulisalo se o tome kako i na koji će način regulisati starateljstvo nad svojom decom i imovinom koju poseduju. Bivši par je navodno rešio sve što se tiče starateljstva, a Kim bi za decu mogla da prima ogromnu alimentaciju od svog bivšeg partnera u iznosu od čak od 200.000 dolara mesečno. Njih dvoje će sada dobiti zajedničko starteljstvo nad njihovo četvoro dece Nort, Seint, Čikago i Psalm, međutim, rijaliti zvezda će sa decom provoditi 80 odsto vremena.

Iako Kanje mora da plaća ogromnu sumu Kim, britanski mediji navode da je to deo računa koji će plaćati na ime školarine i obrazovanja dece. Takođe, tu su i drugi troškovi, a Kanje će biti odgovoran za bezbednost njihove dece. U izveštajima koje je preneo Dejli Mejl, navodi se da, ukoliko bi u budućnosti došlo do ikakvog spora oko dece, posredovanje bi bilo zajedničko, a ako jedan od bivših supružnika ne učestvuje u tome, odluka bi se donela u korist drugog.

Kim je podnela zahtev za razvod još prošle godine, posle osam godina zajedničkog života sa Kanjeom.  Nagodba koja je postignuta sa bivšom suprugom za Kanjea je došla u vrlo nezgodom trenutku, kada je imao poslovnih problema, naročito jer je prozvan zbog svojih kontroverznih izjava koje su protumačene kao antisemitske. 

 

 

Što se podele imovine tiče, ona će bitiu skladu sa predbračnim ugovorom koji su Kim i Kanje potpisali , što podrazumeva odricanje od izdržavanje supružnika.

Iako bi rijaliti zvezda nakon okončanja parnice trebalo da slavi, ona je viđena prilično nervozna kako dolazi na porodični sastanak.  Izvori bliski rijaliti porodici tvrde kako su Kardašijani u velikom problemu zbog skandalom modnog brenda Balensijaga, a sa kojom Kim sarađuje dugi niz godina. Naime, poznati brend je izazvao opštu osudu svetske javnosti zbog uznemirujuće reklamne kampanje koja je promovisala seksualizaciju dece sa spornim plišanim igračkama na kojima je bilo nešto poput povoca, okarakterisano kao "pedofilsko" što je uznemirilo roditelje širom sveta.

Ona je viđena u opuštenom sportskom izdanju kako stiže na neki porodični sastanak baš u jeku reakcija na Balensijagin skandal, uočena okom fotografa u vrlo nervoznom stanju. Ubrzo su snimljeni i ostali članovi porodice među kojima majka Kris Džener i sestra Kortni Kardašijan.

 

 

Neimenovani izvori su naveli da je rijaliti zvezda prošle godine prošla kroz vrlo osetljiv period dok je pokušavala da se sporazumno nagodi sa reperom koji je u međuvremenu promenio ime i poznat je kao Je. Ni za koga od dvoje bivših supružnika prethodno nije išla glatko godina. Iako se činilo da će Kimina veza sa Pitom Dejvidsonom da potraje, ona je bila pod velikim pritiskom zbog postupaka repera.

 

 

On je navodno Dejvidsona od kojih je najveća kritika bila video u kojem prikazuje smrt komičara kome je dao nadimak Skete. Reper se poslednjih meseci suočio sa poslovnim problemima, te je nekoliko velikih brendova poput Adidasa, Balensijage i Gep-a raskinulo saradnju sa njim. On je kritikovan ranije ove godine na nedelji mode u Parizu, jer je nosio spornu majicu sa natpisom "Životi belaca su važni" a to je poznata fraza koju koriste supermatisti. 

Ove nedelje je reper objavio kako planira da se ponovo kandiduje na predsedničkim izborima koji će se u SAD-u održati 2024. godine. Kanje je bio kandidat i 2020. ali je onda dobio svega 70.000 glasova birača.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)