Zanimljivosti

GLUMICA DARUJE SVOJ ORGAZAM NAUCI: Želi da istraži pitanje koje muči sve muškarce na planeti!

Glumica, top-model i pevačica koja je donedavno bila tema broj jedan u medijima širom sveta zbog svoje zavisnosti od opijata, sada je ponovo u žiži zbog kontroverzne studije u kojoj učestvuje.

28.11.2022 16:01

GLUMICA DARUJE SVOJ ORGAZAM NAUCI: Želi da istraži pitanje koje muči sve muškarce na planeti!
YouTube/Printscreen

Svet poznatih ne prestaje da iznenađuje. To posebno važi u slučaju svetskog supermodela, glumice i pevačice, Kare Delevinj (30), koja je nedavno dospela u žižu javnosti zbog svog mamurnog i zapuštenog izgleda. Ovog puta mlada američka zvezda iznenadila je javnost informcijom da će "pokloniti" svoj orgazam u svrhe istraživanja koje se radi u okviru njene emisije najavljene za narednu nedelju. Naime, 30-godišnji model je zarad studije bila podvrgnuta testiranju, a naučnicima je dat uzorak njene krvi nakon dostignuog vrhunca kako bi ispitali i doneli zaključke o tom procesu.

Studija se sprovodi u cilju utvrđivanja razlika u dostizanju vrhunca između polova, a razlika se odnosi na podatak da je veća verovatnoća da će muškarci doživeti orgazam tokom intimnog čina, nego žene.

Kara je, inače, učestvovala u dokumentarnom filmu koji čini šest epizoda kako bi se istražio jaz u orgazmu među polovima. Ona je boraveći u Nemačkoj rekla gledaocima kako je tu da doživi vrhunac i da im ga pokloni.

Printscreen/Youtube/BBC Three

Kara Delevinj je u clju snimanja emisije prošla kroz mnogobrojna istraživanja

Tokom testiranja glumici je izmeren nivo endokanabinoida u organizmu. Reč je o hemikaliji koja izaziva euforiju i pruža zadovoljstvo tokom intimnosti. 

- Mislim da je ženska seksualna veza potisnuta. Znam iz svog ljubavnog života koliko žene mogu biti seksualne, pa biste pomislili da u 21. veku žene i muškarci treba da imaju podjednako zadovoljavajući seksualni život, zar ne?- istakla je atraktivna glumica, a prenosi Miror.

Ona dodaje da gledaoce očekuje iznenađenje, kao i da definitivno postoji jaz među polovima kada je u pitanju postizanje seksualnog vrhunca.

Svetski supermodel je navela statistiku kako čak 95 odsto strejt muškaraca doživljava orgazam tokom seksa, dok je kod strejt žena to u 65 odsto slučajeva.

- Da budem iskrena, možda zvuči preambiciozno, ali većina mojih strejt prijateljica kaže da je to više od 15 ili 20 odsto. Čini se da je kod lezbijki to mnogo bolje - naglasila je ona.

U svojoj seriji poznati model ne istražuje samo jaz u orgazmu, već se nada da će pokriti i druge teme vezane za seks. Manekenka je upoznala stručnjaka za seks u Holandiji, ali je i prisustvovala filmskom setu u Japanu na kom je snimana "etička" pornografija, uključujući i reproduktivni organ žena.

Delevinjova, inače, smatra da muškarci ne znaju zapravo kako da "upravljaju" ženama, odnosno da ih zadovolje. 

- Mnogo je komplikovanije da ti žena kaže da ne radiš kako treba, te da sedneš i slušaš šta ti govori. To je ubica ega i većina muškaraca ne mogu to da podnesu - zaključuje mlada glumica.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Super Srbin

28.11.2022 19:22

Što autorKA članka ne potpiše ovu promociju ludila? Ajde, ajde.