Zanimljivosti

OVA LEPOTICA OSVOJILA JE DUŠANA TADIĆA: Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Draganu skriva od očiju javnosti! (FOTO)

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije već deceniju uživa u srećnom braku koji drži daleko od radoznalih pogleda.

27.11.2022 12:30

OVA LEPOTICA OSVOJILA JE DUŠANA TADIĆA:  Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Draganu skriva od očiju javnosti! (FOTO)
instagram

Dušan Tadić kapiten fudbalske reprezentacije Srbije važi za jednog od sportista kojem se svi dive. Osim zbog sportskih rezultata, kapitensku traku zasigurno je poneo i zbog ljudskih kvaliteta kojima se može pohvaliti. 

Tokom svih godina uspešne karijere srpski reprezentativac nikada nije bio u centru skandala, niti se moglo pisati o njegovom burnom životu koji vode pojedine njegove kolege. On zapravo vodi miran i porodičan život i svakodnevno radi na svojoj sve uspešnijoj karijeri. 

Foto Nebojša Mandić

Dušan Tadić venčanje

 

O Tadićevom privatnom životu se malo toga zna. On se 2013. godine godine oženio sa partnerkom Draganom Vukanac sa kojom ima troje dece Taru, Veljka i Vasilija.

instagram

Devet godina bračne sreće Dragane i Dušana Tadića

 

 - Vodim porodičan život. Ujutro odvedem sina u vrtić, kad se vratim sa treninga predveče se poigramo. Sad su obaveze udvostručene, ćerka je još mala, pa mora više pažnje njoj da se posveti... Ubrzo posle dece zaspim i ja. Moj život je dosadan za medije - objasnio je on pre nekoliko godina za domaće medije.

instagram

Dragana Vukanac osvojila je srce Dušana Tadića

 

Supruga Dragana mu je velika podrška u svemu i u potpunosti je posvećena porodičnom životu i vaspitanju njihove dece. O njoj se gotovo ništa ne zna u javnosti. Dragana se ne eksponira ni na društvenim mrežama već živi povučenim načinom života. Ipak, na nekim od retko objavljenih fotografija ovog poznatog para itekako se primećuje Draganina prirodna lepota koja ostavlja dah. Nije ni čudo što je osvojila Tadićevo srce svim zavidnim kvalitetima koje ima. 

Podsetimo, Dušan Tadić ovih dana ima veoma bitan zadatak pred sobom a to je da zajedno sa reprezentacijom Srbije na Svetskom prvenstvu u Kataru izbori što bolji plasman. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)