Ispovesti

SVI PRIČAJU O VATRENOJ NAVIJAČICI POLJSKE koja je dovođena u vezu s Ibrahimovićem! Zavodljiva Marta otkrila je kog fudbalera želi samo za sebe! (FOTO)

Najvatrenija navijačica fudbalske reprezentacije Poljske odlučila je da uprkos ogromnoj ljubavi prema svom timu ne otputuje u Katar i to iz samo jednog razloga.

26.11.2022 19:01

SVI PRIČAJU O VATRENOJ NAVIJAČICI POLJSKE koja je dovođena u vezu s Ibrahimovićem! Zavodljiva Marta otkrila je kog fudbalera želi samo za sebe! (FOTO)
tiktok/martabarcok

Model i vatreni fudbalski fan, Marta Barčok, već godinama je u Poljskoj poznata kao jedna od najseksepilnijih navijačica, kako reprezentacije, tako i drugih fudbalskih velikana. Poslednja tri velika prvenstva bodrila je fudbalere Poljske sa tribina, međutim, kako je i najavila, u Katar nije želela da ide.

Jedan od glavnih razloga je, kako je navela, teško stanje s ljudskim pravima u toj zatvorenoj, muslimanskoj  državi. Pred današnju utakmicu, koju je reprezentacija njene države odigrala sa Saudijskom Arabijom, Marta je otkrila ko je njen favorit za osvajanje prvenstva, ali i koji muškarac joj je posebno privukao pažnju. 

tiktok/martabarcok

Marta Barčok oduzima dah fotografijama i snimcima koje objavljuje na društvenim mrežama

- Mislim da će Engleska biti u prve četiri države na Svetskom prvenstvu u Kataru jer imaju sjajan tim i naravno Harija Kejna koji je jedan od najboljih napadača na svetu. Često ga gledam na utakmicama i zaista je fantastičan. Gledala sam i prvu utakmicu Poljske i znala sam da nam neće biti lako. Međutim, uvek treba paziti na Roberta Levandovskog i njega se svi igrači moraju čuvati - rekla je Marta za San.

Ona je objasnila i da se premišljala u vezi sa tim da li će prisustvovati prvenstvu u Kataru jer često ljubav prema fudbalu nadvlada razum.

- Odlučila sam da, ipak, ne odem u Katar jer se tamo ne poštuju ljudska prava. Ti ljudi sa fudbalom imaju zajedničkog kao i ja sa svemirskim brodom. Njima je bitan samo novac i ništa osim toga. Ipak, poštujem sve one koji su otišli da gledaju takmičenje uprkos svemu i zajedno sa njima ću podržavati Poljsku. Svako ima pravo na slobodu, a bilo kakve zabrane, kao što je nošenje zastava duginih boja, jeste kršenje ljudskih sloboda i prava izražavanja. Nepoštovanje čoveka u svakom smislu - zaključuje Marta.

@martabarczok See you in Qatar! Group C 🇦🇷🇸🇦🇲🇽🇵🇱#qatar #worldcupdraw #wc2022 ♬ original sound - Marta Barczok

Inače, Marta Barčok je poznata širom sveta, a tokom kvalifikacionih utakmica za aktuelno Svetsko prvenstvo dospela je u žižu javnosti kada je javno prozvala fudbalera Zlatana Ibrahimovića. Poljaci su tada pobedili Švedsku na domaćem terenu rezultatom 2:0, u finalnom meču baraža evropskih kvalifikacija, a Marta je putem Instagrama poručila:

@martabarczok Reprezentacyjna kariera Ibrahimovicia zakończy się w Chorzowie 🇵🇱👊🏻❤️💪🏻 #reprezentacja #laczynaspilka #futbol #football #footballtiktok #pilkanozna #mundial #qatar2022 #worldcup2022 #polska #poland ♬ original sound - Marta Barczok

- Reprezentativna karijera Zlatana Ibrahimovića završena je u Čoržovu - napisala je Marta uz video koji je postavila na Instagram, aludirajući na grad u kom se utakmica odigrala.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)