Zanimljivosti

SVI PRIČAJU O BRAZILSKOJ "BOMBI": Sportska novinarka pokazivala gaćice u studiju dok je pričala o fudbalu, a evo kakve muškarce voli! (VIDEO)

Debora Seko privukla je veliku pažnju javnosti od otvaranja Svetskog prvenstva u Kataru, a večeras će sigurno opet biti u žiži jer reprezentacija njene zemlje igra protiv Srbije.

24.11.2022 18:08

SVI PRIČAJU O BRAZILSKOJ "BOMBI": Sportska novinarka pokazivala gaćice u studiju dok je pričala o fudbalu, a evo kakve muškarce voli! (VIDEO)
TIKTOK/DEBORAHSECCO

Atraktivna Debora Seko (42), voditeljka televizije Sportv, privukla je pažnju javnosti u Brazilu odabirom svojih provokativnih modnih kombinacija za emisije o Svetskom prvenstvu u fudbalu koje se trenutno održava u Kataru.

Naime, ona je za prvu emisiju odabrala pantalone iz kojih "viri" donji veš, što je uparila sa toliko kratkom bluzom da je jedva pokrivala njene bujne obline. Dok su Brazilci oštro osudili voditeljku, muškarci iz ostalog dela sveta oduševljeni su njenim seksepilom.

TIKTOK/DEBORAHSECCO

Debora Seko se uvek pojavljuje u provokativnim izdanjima

Atraktivna Debora osim posla voditeljke sportske televizije, često ima angažmane i kao model, na čemu može zahvaliti svom izuzetno atraktivnom telu. Duge noge, izvajani mišići na stomaku i bujne grudi samo su neki od Deborinih aduta. 

Atraktivnu Brazilku samo na TikToku prati skoro pet miliona fanova, a nema sumnje da će se taj broj uvećati tokom trajanja Svetskog prvenstva. Kako večeras reprezentacija Srbije igra otvarajući meč na na Mundijalu i to upravo sa Brazilom, videćemo da li će ta lepotica doneti sreću "Orlovima". Ono u šta nema sumnje jeste da će dobiti brojne fanove baš iz Srbije.

Za sve koje zanima kakve muškarce voli, odgovor je, podrazumeva se, fudbalere. Naime, bivši Deborin suprug je Rožer Flores, nekadašnji igrač koji je danas fudbalski stručnjak. Voditeljka ne krije da je svo znanje koje danas ima o sportu usvojila upravo od bivšeg partnera.

@seccodede Foi incrível! Foi inesquecível! #CarnavalDaDede ♬ som original - Deborah Secco

Debora Seko se, takođe, bavi i glumom, te je imala nekoliko uloga u svojoj rodnoj zemlji. Oprobala se u sapunicama, ali i u drugim žanrovima. Često je nastupala na čuvenim karnevalima u Brazilu, što joj je pričinjavalo posebno zadovoljstvo.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)