Ispovesti

VRELA MERCEDES od opsednutog muškarca dobija sve što poželi, a uradio je i jezivu stvar na svojim intimnim delovima! Tu nije kraj ludosti, treba videti njihov ugovor...

Mercedes Valentajn je model na sajtu za odrasle koja mesečno zarađuje i do 40.000 evra, a jedan muškarac je bukvalno opsednut likom i delom atraktivne plavuše.

16.11.2022 22:01

VRELA MERCEDES od opsednutog muškarca dobija sve što poželi, a uradio je i jezivu stvar na svojim intimnim delovima! Tu nije kraj ludosti, treba videti njihov ugovor...
instagram.com/mercedesvalentine

Mercedes Valentajn je model s platforme za objavljivanje sadržaja za odrasle Only Fans. Nešto više od godinu dana ona na tom sajtu postavlja svoje provokativne fotografije i snimke i već je stekla veliki broj fanova. Ipak, jedan se posebno izdvojio.

Reč je o anonimnom muškarcu koji je prosto opsednut tom atraktivnom lepoticom, pa je čak tik iznad svog polnog organa istetovirao njeno ime. Tu se, međutim, nije zaustavio. Oko 26.000 evra godišnje troši na pretplatu Mercedesinog kanala na pomenutom sajtu. Očigledno baš želi da gleda sve što ona pokazuje javnosti. Kada vidite njene fotografije, jasno je i da ima šta da pokaže. Izvajano telo, duga plava kosa i provokativno držanje samo su neki od njenih atributa.

Kako je ta lepotica ispričala, muškarac kog je potpuno zaludela, istakao je kako želi da kontroliše sve aspekte njenog života. Otkrio je da želi da istetovira burmu na svom prstu uz njen dizajn koji bi mu poslala. Bitno mu je bilo da ga uradi svojom rukom.

Muškarac je, inače, napravio i neku vrstu svetilišta koje je posvetio atraktivnoj plavuši, a imenovao ju je i vlasnicom polise životnog osiguranja, dajući joj "vlasništvo" nad svojom dušom. Zove je boginjom i drugom imenima koja veličaju njenu lepotu.

Kako piše "Argus", Mercedes od svog fana dobija i brojne skupocene poklone. Jedan od njih je i klavir koji košta oko 1.000 evra, kao i luksuzni nameštaj za njen dom. Uprkos njegovom uhođenju, Mercedes nije nimalo zabrinuta za bezbezdnost. Kako objašnjava, želi svojim pretplatnicima da pomogne da ostvare svoje fetiše. 

- On je moj najveći obožavatelj i ceo njegov život mu se vrti oko mene. Ima svetilište posvećeno meni u kojem je moja fotografija i veliki cvetni aranžmani. Neverovatno je posvećen, međutim, ne radi ništa pogrešno. Ukoliko do toga dođe, skrenuću mu pažnju. Pre nego što se tetovirao, pitao me je za dozvolu. Sada ima moje ime iznad polnog organa i na prstu.  Mejlom mi je poslao potpisan ugovor u kom piše da sam ja vlasnica njegove duše - ispričala je Mercedes.

Tu lepoticu muškarci obožavaju zbog gipkog i savitljivot tela na kom se ocrtava svaki mišić. Ona, pak, nije oduvek imala tako uzbudljiv život i uživala u pažnji na hiljade muškaraca. Naime, kada je imala samo 15 godina ustanovljen joj je Ehlers-Danlosov sindrom. To stanje uzrokuje veoma fleksibilne zglobove i rastekljivost kože. Kao posledica toga, Mercedes je maltene u tinejdžerskom dobu ponovo učila da hoda. U to doba je odlučila da krene stopama svojih roditelja i upiše fakultet za neurohirurga. Međutim, od toga je ubrzo odustala i okrenula se plesu i sportu. Ples oko šipke joj je delovao kao veoma primamljiv i u potpunosti mu se posvetila. 

- Čim sam dodirnula šipku za ples znala sam da ću se time baviti. Volim da plešem i pokazujem ljudima šta sve mogu da uradim sa svojim telom. Roditelji me podržavaju jer samo žele da budem srećna, a ja to i jesam i uživam u svojoj slobodi - zaključuje Mercedes.

Broj njenih korisnika konstantno raste, a za jedan mesec od pretplate na kanalu Onlyfans zaradi i oko 40.000 evra.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)