Odrasli

LEPOTICA SA SAJTA ZA ODRASLE ZAVRŠILA U INVALIDSKIM KOLICIMA: Po 14 sati je bila uz telefon, a onda su se javili prvi simptomi, lekari u šoku zbog njenog stanja! (VIDEO)

Fenela Foks, zvezda Only Fans platforme, prošla je kroz životnu agoniju zbog posla kojim se bavi, a evo šta joj se u stvari dogodilo.

14.11.2022 12:01

LEPOTICA SA SAJTA ZA ODRASLE ZAVRŠILA U INVALIDSKIM KOLICIMA: Po 14 sati je bila uz telefon, a onda su se javili prvi simptomi, lekari u šoku zbog njenog stanja! (VIDEO)
tiktok/fenelafox

Fenela Foks (29), model sa platforme za odrasle, Only Fans, koristila je svoj mobilni telefon po 14 sati dnevno, non-stop objavljujući nove sadržaje i komunicirajući sa fanovima, te joj je posle nekog vremena zbog toga značajno ugroženo zdravlje

Ta lepotica iz Engleske veoma je uspešna u svom poslu, a pre nego što je završila u invalidskim kolicima bila je na putu da ostvari zaradu od milion funti (oko milion dolara) i to samo od pretplate na njen sadržaj. Svojim bujnim oblinama raspametila je pratioce, ali i još jednim detaljem. Naime, ona ne depilira dlačice ispod pazuha i ponosno ih pokazuje u svim prilikama. 

Fenela je među prvih jedan odsto kreatora sadržaja na OnlyFans platformi, to jest jedan od prvih njenih korisnika i zaista je napravila zavidnu karijeru. Međutim, taj uspeh ju je koštao zdravlja.

@fenellascorner someone requested i eat a really cheesy pizza so did 😚 #pizzafreakz ♬ Sunroof - Nicky Youre & dazy

Kada je počela pandemija koronavirusa svi su bili usmereni na društvene mreže i sadržaj na internetu. Tada je radila više nego ikad. Kako objašnjava, dešavalo se da po 14 sati bez prestanka bude uz telefon, što je počelo da joj izaziva snažne glavobolje i vrtoglavice zbog kojih mesecima nije mogla normalno da hoda.

@fenellascorner trying on halara leggings! @halara.official @halara.uk #halara #halaraleggings #halarapatitoff #ad ♬ original sound - fenella fox

- Moje vrtoglavice su bile toliko snažne i učestale da sam morala da uzimam beta-blokatore jer sam zbog stresa imala i probleme sa srcem. Mislila sam da ću umreti! Bilo je to najstrašnije iskustvo u mom životu - rekla je Fenela za Dejli Star.

Otkrila je sa čime se još suočila kada se obratila lekarima zbog svog problema.

- Odjednom ne možete normalno da hodate i to je strašno, posebno kada vam svi lekari kažu da nešto nije u redu, ali ne znaju šta. Moj lekar iz Engleske mi je predložio da promenim posao. Prihodi su mi se značajno smanjili tokom tog perioda, što nikako nije pomoglo mom mentalnom stanju i stresu. Međutim, roditelji su mi pružili podršku - istakla je ta dama.

Fenela je stekla ogromnu popularnost, te je otvorila naloge na svim društvenim mrežama gde objavljuje svoje snimke i fotografije. Sama se time bavi, te je neretko satima odgovarala na poruke fanova.

Pre nego što je smanjila vreme koje provodi na internetu, Fenela se suočila i sa drugim zdravstvenim problemima, poput bolova u vratu i nogama. Kada je iz Londona uspela da dođe u Portugal zbog problema sa kovid merama, susrela se sa novim simptomima koji su je uplašili.

- Nisam mogla da hodam. Posetila sam nekoliko lekara u Portugalu i oni su mi prepisali brojne lekove. Više ne znam ni koje sam sve kupila, ni koliko specijalista me je pregledalo. Kada sam se vratila u Britaniju, bila su mi potrebna invalidska kolica na aerodromu jer nisam mogla ni da stojim, ni da hodam samostalno. Vrtoglavice su bile konstantne. Pomagala sam se i štakama radi oslonca. Bilo je to izuzetno zastrašujuće vreme za mene. Morala sam da se preselim kod roditelja jer nisam mogla sama da brinem o sebi. Majka mi je pomagala pri tuširanju ili oblačenju - ispričala je Fenela.

@fenellascorner Replying to @byron_lancaster31 ♬ original sound - fenella fox

Posle nekoliko nedelja istraživanja došla je do dijagnoze koja se zove sajber-bolest kretanja. Fenela je tada shvatila da mora da promeni način života. Iako nije odustala od posla kojim se bavi i nije želela da smanji prihode koje ima, angažovala je tim ljudi koji mnoge poslove obavljaju za nju. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)