Telo

MAŠALA, OVO JE NAJOBDARENIJI BRITANAC! Zbog veličine Džoijevog ponosa svi zaneme, ali on prolazi kroz životnu dramu (VIDEO)

Na mesečnom nivou ovaj mladić troši 200 evra na specijalni veš, a, kako priznaje, ima velikih problema i da nađe intimne partnerke.

25.10.2022 16:05

MAŠALA, OVO JE NAJOBDARENIJI BRITANAC! Zbog veličine Džoijevog ponosa svi zaneme, ali on prolazi kroz životnu dramu (VIDEO)
printscreen chanel 4

Dok većina muškaraca mašta o tome da ima veliki penis, postoji i jedan koji zbog toga prolazi kroz životnu dramu. Verovali ili ne, zbog natprosečne veličine svog polnog organa, njegov život ne funkcioniše normalno. U iskrenoj ispovesti je Britanac po imenu Džoi progorovorio s čime se sve susreće svakodnevno zbog tog problema, a neki bi rekli blagoslova.

Džoi, koji ima 22 godine, otkrio je da ga u javnosti svakodnevno ismevaju zbog veličine njegovog polnog organa, koji je, prema tvrdnjama stručnjaka, jedan od najvećih u Britaniji. On nosi poseban donji veš u pokušaju da sakrije veličinu svog penisa, međutim, to nije dovoljno da izbegne radoznale poglede prolaznika. Na specijalni veš mesečno daje oko 200 evra, a sve u cilju kako bi "ukrotio" svoj 24 centimetara veliki polni organ.

Kako piše britanski portal San, taj mladić često bira da ostane kod kuće, umesto da izlazi sa prijateljima jer mu smeta pažnja koju privlači gde god da se pojavi. 

- Penis mi je deblji od podlaktice, to nije najbolji prizor na svetu - kaže Džoi koji je visok oko 167 centimetara. 

Već od tinejdžerskih dana slušao je šale na račun svoje obdarenosti, a kako kaže, to nikada nije prestalo. Ako zanemari pošalice koje sluša svakodnevno, kaže da ima i okrutnih ljudi koji misle da šeta okolo sa erekcijom, te da sa njim sigurno nešto nije u redu. Na jednom od razgovora za posao bio je odbijen jer su poslodavci mislili da je upravo u takvom stanju uzbuđenosti šetao kroz firmu. 

Mladić prolazi kroz razne zanimljive i manje zanimljive situacije samo zbog toga što je obdaren. Svi njegovi prijatelji znaju za tu situaciju, a kako bi mu predočili to iz drugog ugla, izlili su kalup po veličini penisa da bi mogao da sagleda kako to zapravo izgleda. Jedan prijatelj mu je rekao: "Prosto ne možete da skinete pogled sa njega, zaista je ogroman".

printscreen chanel 4

Džo je izradio kalup svog penisa kako bi pokazao realnu veličinu

Intimni odnosi su Džoiju poseban izazov. Bilo je žena koje su htele da spavaju sa njim samo kako bi videle kakav je osećaj imati odnose sa tako obdarenim momkom, međutim, bilo je i onih koje su ga upravo iz istog razloga odbijale.

Takođe, veliki problem mu je, kako priznaje, i da ima siguran seks jer je teško pronaći odgovarajući prezervativ. Zbog svega toga, Džoi počinje da razmatra odlazak na operaciju kojom bi smanjio veličinu.

Većina lekara smatra da je prosečna veličina panisa oko 13 centmetara, te razumeju zbog čega ovaj Britanac želi da umanji svoj. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)