Telo

JEL TO POLNI ORGAN ILI KONJ? Tetovaža koja je pokrenula burnu raspravu na internetu!

Tetovaže se smatraju ukrasom na telu, međutim, kada je rade loši tatoo majstori, možemo biti predmet podsmeha celog interneta. To se upravo desilo jednom dečku koji je samo želeo tetovažu konja.

06.10.2022 20:01

JEL TO POLNI ORGAN ILI KONJ? Tetovaža koja je pokrenula burnu raspravu na internetu!
facebook

Već godinama tetoviranje tela postalo je sveopšte prihvaćeno i veoma popularno. Tetovaže mogu biti lepa uspomena na neke drage ljude, trenutke ili prosto stvari koje volimo i koje u nama bude emocije.

Nisu sve tetovaže lepe uspomene koje krase naše telo. Postoji niz neuspelih tetovaža koje su radili neuki tatoo majstori. Na društvenim mrežama napravljene su i posebne grupe u kojima se objavljuju ovi krajnje komični radovi. 

Jedan od njih podigao je veliku prašinu na Fejsbuku i izazvao je salve komentara. Naime, jedna mladić  je na nozi uradio tetovažu glave konja, barem je to želeo. Niz komentara pokazao je da ova tetovaža više liči na muške genitalije nego na glavu konja. 

"Želeo je tetovažu konja, ali ovo definitivno nije konj" 

" Definitivno, na fotografiji je polni organ"

" Nekoliko trenutaka već gledam u fotografiju, definitivno je oslikan penis"

" Šta je ovo ljudi, jel to veliki penis na fotografiji"

Samo su neki od smehotresnih komentara ispod fotografije konja. 

Jedan od brojnih komentara bio je i besnog korisnika društvenih mreža koji je očigledno i sam bio tatoo majstor:

- Ovo više nije ni smešno, užasno je. Svako se danas naziva umetnikom i bavi se tetoviranjem. Za ovakvu katastrofu treba da se odgovara - napisao je. 

Jedina nada nesrećnom dečku koji je dobio ovako užasnu fotografiju na svojoj nozi jeste da pronađe novog umetnika za tetovaže koji bi mu prepravio ovaj užasni crtež. 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)