Ispovesti

SVI MUŠKARCI ME OSTAVLJAJU jer ne želim da im ispunim jednu fantaziju! Da li ću večno biti sama ili da to ipak uradim?

Iskrena ispovest žene koju je svaki partner ostavio zbog samo jedne stvari, podelila je korisnike interneta.

01.10.2022 22:01

SVI MUŠKARCI ME OSTAVLJAJU jer ne želim da im ispunim jednu fantaziju! Da li ću večno biti sama ili da to ipak uradim?
shutterstock.com

Postoje razni razlozi zbog kojih neko može da vas ostavi slomljenog srca. Ipak, retko ko može da pretpostavi da bi jedan od njih bio taj što ne želite da ispunjavate sve fetiše i fantazije svojih partnera.

Takvu sudbinu doživela je izvesna Mendi koja je nekoliko puta bila ostavljena jer nije želela da se upusti u seks utroje sa svojim partnerima. 

- Imam 43 godine i očajna sam zbog stvari koje mi se dešavaju. Ponovo sam ostavljena po ko zna koji put. U poslednjih 20 godina imala sam tri ozbiljne veze, od kojih je jedna došla i do veridbe. Međutim, sva tri momka su me ostavila slomljenog srca iz istog razloga - nisam želela seks utroje. Da li je moguće da sam im toliko neprivlačna i nezanimljiva da je moja nevoljnost da se upustim u takvu avanturu može dovesti do toga da me više ne žele kraj sebe? Da li treba da pristanem na nešto što ne želim samo da bih zadržala muškarca? - počinje svoju ispovest očajna Mendi.

shutterstock.com

Muškarci maštaju o seksu u troje

Ona je čitaocima britanskog portala San, gde je podelila svoju priču u rubrici "Draga saveta", postavila i još čitav niz pitanja koja je stavljaju u teške nedoumice. 

- Da li je moguće da iznova i iznova padam na istim preprekama i da ne mogu ništa da promenim u svom emotivnom životu? Ne razumem u čemu je problem. Veoma sam seksualna i uživam u intimnim odnosima. Uvek se trudim da budem sve bolja i bolja, te se ne libim da se prepustim mašti. Ipak, seks doživljavam kao vrhunac emocija dva partnera i ne mogu da zamislim da svog dečka delim sa drugom ženom. Zbog čega su muškarci opseduti fantazijom da imaju trojku? Da li su svi takvi ili ja budim takve želje kod muškaraca sa kojima izlazim? Zbog čega moji kvaliteti nisu dovoljni, već žele da u naš krevet dovedu još jednu ženu? - pita se Mendi. 

shutterstock.com

Dok Mendi pati, njen bivši ispunjava fantaziju

Ona dodaje da se čak i razmišljala da se upusti u takvu avanturu.

- Razmišljala sam o tome da ipak pristanem na to. Ipak, čini mi se, ako bih prešla granicu, otvoriće se nova vrata u kojima bi se išlo sve dalje i dalje, preko svih mojih limita. Kakve bi želje posle toga imali, šta bi još tražili od mene? - istakla je ostavljena žena.

Ona se zapitala da li sve to znači i da će ona zauvek ostati sama. 

- Da li ću zauvek ostati sama i usamljena dok moji partneri uživaju u krevetu sa neke druge dve žene? Proganjaju me takve misli iznova. Čini mi se da ću zauvek ostati uskraćena za ljubav samo zato što ne želim da u svoj krevet dovedem još jednu ženu. Da li grešim što se ne menjam? - samo su neka od pitanja koja Mendi sebi iznova postavlja. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)